April 16, 2011

Info Lelaki: Kelebihan lelaki tinggi

Menurut kajian yang dilakukan dari Washington Unversity School of Medicine di Amerika Syarikat mengatakan lelaki inggi lebih cepat membakar kalori dalam badan berbanding dengan lelaki yang rendah. Ini kerana panjang kaki seseorang lelaki itu menyebabkan lebih banyak tenaga yang dikeluarkan untuk menguatkan otot dan menjadi factor paling penting dalam menentukan jumlah kalori yang terbakar - sumber dari Majalah Rapi
Gambar hiasan
Psttt: Tak kisah kawin dengan lelaki rendah pun....;)

2 comments:

  1. Patut la berat macam susah nak naik je.. kurus je.. =.="

    ReplyDelete
  2. ye ke? maybe that advantage for lelaki tinggi..but my brother badan nyer mcm dipam2 je hihihihi

    ReplyDelete

Categories

Anak - Anak Ku (2) Contest (11) Diet (8) DIY (4) Famili (8) Food Review (2) giveaway (89) Hamil (2) INFO (13) ISLAM ITU INDAH (7) Isu Semasa (13) Jalan-Jalan (10) kesihatan (5) Luahan Rasa (15) Makan-Makan (16) menang (8) Minat (6) My Dearie (8) Niyaz & Qaseh (22) parenting (7) PERADUAN (4) petua (7) Resepi (29) Review (42) Segmen (43) ZALORA (1)

Followers

Google+ Followers