March 7, 2017

GIVEAWAY : LINK WITH ME


Bila tengok pic GA Sis Hawa ni, mesti Sis Hawa minat cerita Korea..hihihi previous GA pun sama jugak pic pakwe korea..hihihihi

Sis hawa nak buat 1 GA setiap bulan kalau berkesempatan..So jom kita support Sis Hawa tu merealisasikan hajatnya... Semua GA sis hawa yang Liez penah join semuanya senang je.. tak susah pun...


Just follow seperti dibawah:

1-  Buat entry "GIVEAWAY : LINK WITH ME"
2-  Masukkan banner yang diatas dalan entry korang
3-  Follow blog https://sishawa.blogspot.my/
4-  Follow blog http://rosbirumuda.blogspot.my/
5-  Like FB page Sis Hawa
6-   Then tinggalkan comment dekat entry Sis hawa tu... dah siapppppppp

Mudah kannnnn..... Yang bertuah akan dapat customised sidebar button ikut warna blog korang..

Penyertaan dari tarikh 4 March - 24 March 2017 dan pemennag akan diumumkan pada 26 March....

Mohon la Liez dapat kali nie.. if not merana la badannnnnnnnnnnnnnn... hihihihi

7 comments:

  1. elsa pun join jugak yay! goodluck :*

    singgah :) http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/my-boyfriends-girlfriends-bloglist.html

    ReplyDelete
  2. Hai, Uyul pun join jugak.. Goodluck!

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  3. terima kasih sebab sudi join.. goodluck :D (happy dapat kenal awak dear)

    ReplyDelete
  4. jalan2 dari giveaway yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/giveaway-link-with-me.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

Categories

Anak - Anak Ku (2) Contest (11) Diet (8) DIY (4) Famili (8) Food Review (2) giveaway (89) Hamil (2) INFO (13) ISLAM ITU INDAH (7) Isu Semasa (13) Jalan-Jalan (10) kesihatan (5) Luahan Rasa (15) Makan-Makan (16) menang (8) Minat (6) My Dearie (8) Niyaz & Qaseh (22) parenting (7) PERADUAN (4) petua (7) Resepi (29) Review (42) Segmen (43) ZALORA (1)

Followers

Google+ Followers