March 10, 2017

PENCARIAN BLOGLIST APRIL - JUN 2017

Jom join  Pencarian Bloglist April - Jun 2017 oleh Cik Kejupenyet pula. Macam dah lama Liez tak join bloglist ni.. Ye la kan sebab jarang Liez dapat mengadap betul-betul blog ni...Kalau sampai rumah memang tak da peluang nak mengadap laprop sebab mesti ada "assistant" yang sibuk nak kacau..hihihihi



Penyertaan yang mudah lagi sekelip mata je dah siap...hihihi
1- Kena ikut syarat dengan jujur... Liez sejujurnya jujur tauuuuuu
2- Follow blog Babyshambles - Done
3- Follow FB Blogbabyshambles -  Done
4- Buat satu entry bertajuk "PENCARIAN BLOGLIST APRIL - JUN 2017" dan linkkan - Done
5- Tinggalkan link korang dekat ruang komen entri tu sahaja - Done
6- 10 blog bertuah akan dipilih melalui random.sg


07/03/2017 - 30/03/2017



2 comments:

Categories

Anak - Anak Ku (2) Contest (11) Diet (8) DIY (4) Famili (8) Food Review (2) giveaway (89) Hamil (2) INFO (13) ISLAM ITU INDAH (7) Isu Semasa (13) Jalan-Jalan (10) kesihatan (5) Luahan Rasa (15) Makan-Makan (16) menang (8) Minat (6) My Dearie (8) Niyaz & Qaseh (22) parenting (7) PERADUAN (4) petua (7) Resepi (29) Review (42) Segmen (43) ZALORA (1)

Followers

Google+ Followers