SEGMEN BLOGLIST APRIL 2017 by Farah Shahidah

By Mrs Liez - 5:47 PM


Hi blogger Farah Shahidah.. Saya follower awak yang ke 393..hihihi 
Saya Liez. Blog Liez ni lebih kepada penceritaan kepada kekeluargaan, kecantikan, masakan dan macam-macam lagi. So sudi-sudi lah follow blog Liez ye..

Ok korang yang nak follow dan join segmen Bloglist Blog Farah Sahidah boleh follow step seperti dibawah...





Syarat senang je:
1. Follow blog Sis Farah Shahidah
2. Like page FB shop sis Farah Shahidah
3. Buat satuentry " SEGMEN BLOGLIST APRIL 2017 by Farah Shahidah"
4. Copy banner diats dan linkkan ke entry tersebut
5. Describe genre/kategori blog korang. 
6. Publish entry anda dankemudian copy link url post korang dekat komen.
7. HANYA TERBUKA KEPADA BLOGGER WANITA SAHAJA YE

Segmen akan tamat pada 31 March 2017

  • Share:

You Might Also Like

7 comments