SUPPORT ME!! CONTEST

By Mrs Liez - 2:46 AM


Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Pagi-pagi ni Liez berkesempatan untuk jengah blog sebab anak-anak masih dalam mood beradu. Kalau tidak jangan harap boleh fokus nak update blog ni. 

Sebenarnya Liez dah lama nampak pasal Giveaway ini. Dah draft tapi macam biasa la.Tiada kesempatan nak belek lama sikit. Niyaz dah merengek nak minta dukung. Tapi pagi-pagi ini Lie cuba siapkan entry ni.

Liez nak join sebab mana tahu ada rezeki Liez menang grand prize kan? hihihihi Memang dah lama berniat nak tukar domain sendiri tapi sejak berhenti kerja untuk menjaga anak-anak, kewangan agak terhad dan niat nak beli domain pun terbantut. Lebih fokus untuk belanjakan duit untuk kehidupan seharian. 

Korang boleh join SUPPORT ME!! CONTEST dengan syarat-syarat yang mudah.

SYARAT-SYARAT
1 - Follow blog POKUCU.COM , SISHAWA.COM dan SISHAWADESIGN
2 - Like fanpages rasmi POKUCUDOTCOM dan SISHAWADOTCOM 
3 - Follow IG @Kaymieyarahman
4 - Buat sebuah entry yang bertajuk SUPPORT ME!! Contest
5 - Letakkan banner di atas ke dalam entry terbabit dan berikan pendapat,              ulasan atau apa saja kata-kata yang bernas terhadap blog POKUCU.COM            dengan seikhlas hati mengikut kreativiti masing-masing.
6 - Publish entry terbabit dan tinggalkan link entry tersebut di ruangan komen        post ini.

Apa yang boleh Liez katanya mengenai Blog POKUCU ni ialah background warna putih yang bagi Liez menarik pembaca untuk membaca blog. Tanpa warna-warna terang yang mengganggu pembacaan. Susunan pun teratur dengan kadar yang minimal. Tidak berat mata memandang hihihi. Sekarang ni orang cakap LESS IS MORE. So kira layout blog Pokucudotcom ni kira just nice.

Dan yang pasti @sis hawa yang merekabentuk design blog Pokucu, memang bijak dan menarik. Seronok nak membaca entry-entry yang ada. Kandungan blog pun menjurus kepada isu-isu semasa, kecantikan, makanan dan lifestyle. Topik-topik yang tengah IN dengan blogger sekarang. 

Jom pada yang belum sertai boleh la cuba Giveaway ini.

  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. Good Luck...
    Jemput join giveaway yg sedang berlangsung...
    http://seindahcerita.blogspot.my/2017/10/be-my-lucky-followers-giveaway.html

    ReplyDelete