11.11 SHOPEE - JUALAN MEGA AKHIR TAHUN PALING SENSASI 2017

By mrsliez - 2:02 AM


Shopee Malaysia kali ini melancarkan Jualan Murah 11.11 Shopee bermula 1 November hingga 11 November 2017. Ini kerana kejayaan Kempen Hari Membeli Belah dalam talian 9.9 Shopee terdahulu dan kini pelanggan-pelanggan setia Shoppe Malaysia boleh membeli belah dengan tawaran hebat berganda termasuk Jualan Murah RM11, penghantaran percuma, hadiah harian dan banyak lagi. Dan dalam sangkaan Liez, Jualan Murah 11.11 Shopee kali ini akan menjadi acara Jualan Mega Akhir Tahun paling sensasi yang tidak boleh dilepaskan. Liez dah excited ni !!


Pengarah Urusan Serantau Shopee, Ian Ho menyatakan Jualan Murah 11.11 Shopee kali ini menawarkan lebih dari 3,000 jenama dan usahawan pilihan dengan potongan harga berganda sehingga 90% dan dijamin Harga Terendah Shopee untuk menghargai pelanggan - pelanggan Shopee yang memberikan sokongan dengan peningkatan pesanan sebanyak tiga kali ganda dan trafik pengguna sebanyak lima kali ganda dalam tempoh 24 jam. Antara jenama ternama seperti Petronas, Digi dan Watsons yang mendapat pembelian antara yang terbanyak di Shopee Malaysia. Tidak ketinggalan rakan rasmi Shopee Malaysia iaitu Ambank, CIMB, Maybank, Public Bank dan RHB. 


Seperti yang diumumkan dalam Budget 2018  oleh Perdana Menteri baru - baru ini, E-dagang adalah antara pemacu utama pembangunan digital ekonomi negara yang berjaya menarik pelaburan sebanyak RM700 juta dan menawarkan 2,500 peluang pekerjaan. Shopee Malaysia sendiri komited menyokong perusahaan kecil dan sederhana tempatan dengan membina perniagaan E-dagang menerusi insentif komisyen sifar (0), penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia dalam meningkatkan pendapatan lebih dari 150,000 usahawan yang aktif.


Bermula 1 November, korang bukan sahaja dapat membeli belah dengan harga yang dijamin terendah Shopee tetapi korang juga boleh memenangi pelbagai jenis hadiah yang bernilai hampir RM 300,000 dengan menyertai pemainan 
'Spin And Win'


Segmen 'Shocking Sale' pula menawarkan koleksi lebih 50 jenis produk kegemaran dengan harga murah. Dan pada 11.11 nanti, Jualan Murah 11.11 Shopee akan mendapat sambutan yang tinggi dengan membariskan tawaran harga tanpa henti selama 24 Jam, jualan murah RM11, penghantaran percuma dengan pembelian minima RM20, potongan harga atas produk berjenama popular di Shopee Mall dan banyak lagi tawaran menarik. Dan Shopee Malaysia akan memberi ganti rugi sebanyak 120% jika pelanggan menjumpai produk yang sama dijual dengan harga lebih rendah di platform yang lain.

Jangan berlengah lagi untuk muat turun App Shopee secara PERCUMA atau korang boleh melayari www.shopee.com.my untuk terus membuat pembelian


  • Share:

You Might Also Like

2 comments