December 27, 2017

SEGMEN: REALSVIORS BLOGLIST !

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Azam Liez untuk tahun 2018 tak pernah berubah sama seperti tahun lepas
1. Menjadi hamba ALLAH SWT yang patuh dan taat. Cuba untuk memenuhi            tuntutan yang wajib dan menambah yang sunat. Aminnnnnn
2. Menjadi isteri yang soleh. Aminnnnnnn
3. Menjadi ibu yang lebih sabar dengan kerenah anak-anak. Aminnnnnnn
4. Menjana dan membantu suami dalam mencari rezeki. Aminnnnn
5. Nak kurussssssssssssssssss, pleaseeeeee ;)
6. Taat kepada ibu dan bapa. membantu sedaya yang boleh. Aminnnnnnn
7. Banyak lagi azam sebenarnya tapi yang diatas adalah yang utama


Cara nak join REALSVIORS Bloglist ! :
1. Wajib ada blog sendiri.
2. Follow blog ini.
3. Buat satu entri dan letak tajuk 'Segmen : REALSVIORS Bloglist !'
4. Letak gambar kat atas tu dan backlink ke entri ini.
5. Taip la sikit azam tahun baru hampa, pendek pun takpa.
6. Tinggalkan link entri hampa kat ruangan komen di bawah ini.


Segmen bermula dari 26/12/2017 sehingga 09/01/2018.

4 comments:

  1. semoga semua azam tercapai, amin

    ReplyDelete
  2. good luck. semoga trcapai azam tahun baru !

    ReplyDelete
  3. Hi, terima kasih sebab sudi join segmen ni. Nanti saya update senarai yang join :)
    Semoga azam 2018 Liez tercapai, amin.

    ReplyDelete
  4. semoga azam sis tercapai..good luck..

    ReplyDelete

Followers

Google+ Followers