February 2, 2018

COOLBLOG - CAWANGAN BARU KINI DIBUKA DI MELAWATI MALL

COOLBLOG - CAWANGAN BARU KINI DIBUKA DI MELAWATI MALL
Minggu lalu, Liez telah hadir ke Blogger party sempena majlis pembukaan cawangan Coolblog terbaru di Melawati Mall dimana ia adalah flagship pertama Coolblog. Cukup meriah dan kami dihidangkan dengan minuman sejuk dari koleksi Coolblog yang terkenal.

Coolblog adalah satu produk minuman pencuci mulut tempatan yang berasakan kiosk antarabangsa telah mula bertapak dengan memperkenalkan lebih 25 jenis minuman dengan lebih daripada 300 variasi perisa. Terdapat beberapa siri minuman yang menjadi pilihan pelanggan iaitu siri Malaysian, siri chocolate/ Oreo, siri Coffee and tea dan siri Fruitti.


Misi Coolblog adalah untuk menyediakan pelanggan dengan pencuci mulut dan minuman terbaik dalam masa yang paling efisien. 

Untuk mendapatkan kepuasan "Terima Kasih", "Senyum" dan "Kesyukuran" dari setiap pelanggan Coolblog.
COOLBLOG - CAWANGAN BARU KINI DIBUKA DI MELAWATI MALL
Majlis pembukaan Coolblog di Melawati Mall dimeriahkan lagi dengan kehadiran Encik Keith Loh , CEO of CoolBlog Apps Sdn Bhd. Majlis cukup meriah dimulakan dengan acara istimewa untuk para blogger. Blogger-blogger diminta untuk mencipta satu resepi minuman untuk dipilih sebagai pemenang dan memenangi hadiah lumayan. Riuh rendah sekejap suasana di Coolblog..
COOLBLOG - CAWANGAN BARU KINI DIBUKA DI MELAWATI MALL
Selain itu, Coolblog Melawati Mall memperkenalkan minuman edisi terhad dan hanya dijual di cawangan Melawati Mall iaitu Cool Blue. Gabungan Blueberry syrup + Blue coral + Vanilla ice cream. Yum yum.. memang sedap tau. Memang tak cukup secawan!
COOLBLOG - CAWANGAN BARU KINI DIBUKA DI MELAWATI MALL
COOLBLOG - CAWANGAN BARU KINI DIBUKA DI MELAWATI MALL
COOLBLOG - CAWANGAN BARU KINI DIBUKA DI MELAWATI MALL
Korang boleh datang sendiri di Coolblog Melawati Mall untuk merasai sendiri kesedapan minuman edisi terhad Blue Coral yang akan berada di pasaran hingga 28 Februari ini. Atau korang ke mana-mana outlet yang berhampiran korang untuk dapatkan pelbagai variasi minuman sejuk.


Coolblog Melawati Mall
5th floor, South Entrance Melawati Mall
Jalan Sabah, Taman Melawati

53100 Selangor

Facebook
coolblog.my

Instagram
@coolblogmy



11 comments:

  1. Dah lama tak minum coolblog ni..

    ReplyDelete
  2. Always thought dah bankrupt haha pasal in Ipoh dan Kampar semua tutup pulak. Dengar orang kata yg ni paling besar.

    ReplyDelete
  3. Kak suka minum coolblog tapi belum pernah lagi pg area situ

    ReplyDelete
  4. Dekat dgn rumah ni dan memang minat minum coolboog hihihih

    ReplyDelete
  5. Gonna try it when I pergi jalan-jalan kat Melawati Mall ni! Banyak choices can buy and drink =)

    ReplyDelete
  6. Baru jer tau cool blog ade kat melawati mall

    ReplyDelete
  7. Lama dah tak mnum dekat coolblog ni
    Rasa mcm pernah nampak dekat penang ni...
    Nanti i try

    ReplyDelete
  8. lama tak minum cool blog.. dulu kiosk kecik aje.. sekarang dah buka store...
    congratulation cool blog!!!

    Racheal

    ReplyDelete
  9. beverages from Coolblog are really attractive and they are first in the market even before Chatime and Tealive. I remember them from way back - ten years ago if not mistaken!

    ReplyDelete
  10. cant remember when was the last time minum coolblog. tak ingat da nama yang selalu order bila nak coolblog hehe..

    ReplyDelete
  11. Lama tak minum cool blog blue tu.. Feveret sha..

    ReplyDelete

Categories

Anak - Anak Ku (2) Contest (11) Diet (8) DIY (4) Famili (8) Food Review (2) giveaway (89) Hamil (2) INFO (13) ISLAM ITU INDAH (7) Isu Semasa (13) Jalan-Jalan (10) kesihatan (5) Luahan Rasa (15) Makan-Makan (16) menang (8) Minat (6) My Dearie (8) Niyaz & Qaseh (22) parenting (7) PERADUAN (4) petua (7) Resepi (29) Review (42) Segmen (43) ZALORA (1)

Followers

Google+ Followers