MAJLIS PELANCARAN PRODUK TERBARU DARI UMAIRAH UZMA

By Mrs Liez - 3:59 PM



Majlis Pelancaran Produk terbaru dari Umairah Uzma  Kalau bab nak cantik, orang perempuan la yang sukakan tentang kecantikkan. Dari penjagaan wajah hingga ke pemilihan barangan makeup. Dan kini, makin banyak barangan kecantikan tempatan dipasaran dengan harga yang mampu dimiliki.



Baru-baru ini satu jenama kosmetik, Umairah Uzma (U&U) telah melancarkan produk terbarunya di Jibby East Pan Asian& Western Cafe Restaurant, Taman Melawati, Kuala Lumpur. Ia merupakan yang pertama kali dibuat sejak Umairah Uzma ditubuhkan pada 2014. Ia adalah untuk memperkenalkan barangan kosmetik terbaru kepada rakan-rakan, media, bloggers dan juga meraikan agen-agen Umairah Uzma yang telah berjaya.
Pengasas Umairah Uzma,Puan Nurul Nur Ariani
Pengasas Umairah Uzma,Puan Nurul Nur Ariani
Pengasas Umairah Uzma, Puan Nurul Nur Ariani adalah seorang yang menyukai kecantikan mula berkecimpung dalam bidang kecantikkan pada tahun 2014 dengan mengeluarkan produk pertamanya iaitu inai. Selepas menerima sambutan memberangsangkan, beliau telah mengeluarkan pewarna kuku Peel Off. Memperkenalkan produk beliau dipasaran hanya melalui acara Mood Republik pada tahun 2015 dan mendapat sambutan hangat setiap kali dipasarkan. Beliau juga ada mengeluarkan produk lain seperti pewarna kening dari inai, skrub kopi, pemerah pipi dan lipstik.

Tahun ini, Umairah Uzma melebarkan sayapnya dengan mengeluarkan beberapa lagi produk seperti Glowing foundation, Makeup fix, Super Mega Volume Fiber Mascara, Eyeliner, Glitter eyeshadow dan minyak wangi untuk wanita dan lelaki.

Umairah Uzma Glowing foundation

Keistimewaan 
- sesuai untuk semua jenis kulit
- tekstur ringan, tidak berminyak atau melekit
- dalam bentuk krim dan mudah untuk disapu pada wajah
- tidak bercapukdan mudah dicuci
- mengandungi vitamin C rumpai laut, kolagen dan artibutin
- sebagai pelindung dari sinaran matahari
- menutup cela sepenuhnya, tahan lama dan menjadikan kulit lebih glowing
- mencerahkan, menganjalkan dan sebagai anti penuaan

Umairah Uzma makeup fix mist

Keistimewaan 
- ada effect glowing
- digunakan sebagai makeupbase dan membantu makeup tahan lama
- merawat kulit bermasalah seperti resdung, jeragat, jerawat,dan kulit sensitif
- melembapkan, melembutkan dan mengecilkan liang pori
- menghilangkan rasa mengantuk

Umairah Uzma super mega volume fiber mascara
Keistimewaan 
- mudah dicuci
- kalis air dan tahan lama
- memanjangkan, melentikkan, melebatkan bulu mata
- mengandungi vitamin B5 yang menjaga bulu mata
Umairah Uzma eyeliner
Keistimewaan 
- dihasilakan dari bahan-bahan alam dan tanaman herba dalam bentuk pencil
- menyejukkan  dan menyegarkan mata
- boleh dipakai oleh semua peringkat umur
Umairah Uzma Embrace Eau De Perfum
Keistimewaan 
- 100% pati minyak wangi dari Dubai
- mengandungi 12% alkohol dan boleh dibawa solat
- tidak menyamai dengan minyak wangi yang ada dipasaran
Umairah Uzma Glitter eyeshadow
 Keistimewaan 
- warna-warna menawan
- mudah melekat tanpa menyapukan gam
- tahan lama dan mudah dicuci


Produk dari Umairah Uzma sangat sesuai untuk semua jenis kulit dan semua tona warna kulit jadi korang tak perlu risau jika memiliki kulit berminyak atau bertona gelap.

Seiring dengan sambutan yang luar biasa, Umairah Uzma telah membuka peluang kepada suri rumah yang berminat menjadi agen untuk menjana pendapatan dengan produk-produknya. Puan Nurul juga menggalakkan mereka yang berminat untuk mempunyai produk atas nama sendiri untuk mengguna produknya.

Liez telah cuba beberapa barangan Umairah Uzma. Liez suka Umairah Uzma Makeup fixmist dan juga Glowing foundation sebab solekan tahan lama dan muka jadi glowing


Untuk pembelian boleh hubungi
017-2946162 (Sannah Anna)

Instagram

  • Share:

You Might Also Like

25 comments

  1. Cantik2 semua produk Umairah Uzma ni :) boleh luaskn pasaran dan pemasaran lagi and makin ramai orang akan kenal brand ni

    ReplyDelete
  2. SA kalau bab solekan ni memang suka jer..ikutkan hari tu nak reply pergi tapi emergency plak mak masuk hospital and kritikal so lupakan dulu dunia blogging seketika..apapun product dia nampak exclusive

    ReplyDelete
  3. dia punya eyeshadow tu i rasa macam teruja nak calit calit, eh bila nak sampai produk dia ni.. tak sabar nak try sendiri bedak asas tu nampak macam mudah disapu... no need powder kan tengok gaya macam cream to powder

    ReplyDelete
  4. Best kan produk umaizah uzma ni. Yg xreti make up mcm ana pun rei guna. Yg penting nampak natural dan kemas. Suka sgt.

    ReplyDelete
  5. Wanita Dan make up tidak dapat dipisahkan umpama aur dengan tebing. Tidak terpisah.

    ReplyDelete
  6. Wow! produk baru ni nampak menarik nya...

    Enjoy lah dapat hadir majlis pelancaran nya...

    Great product great launch!

    ReplyDelete
  7. Seronoknya kal liez dtg event2 mcm nie. Dpt tips make up, dpt barang2 make up free lagi. Kalau lah sy perempuan, mesti dh grab peluang ini 😉👍🏼

    ReplyDelete
  8. nanti kasi tutorial kat I tau..hehe

    ReplyDelete
  9. Bestnya meriah kalau pelancaran produk untuk wanita tak pernah lagi nampak ada yang berani tampil untuk produk bagi lelaki buat event meriah macam ni hehehehe..

    ReplyDelete
  10. Makin banyak produk bermutu bersaing di pasaran. Pewarna kuku peel off tu ok, but kalau pakai tgn masa makn hati2 takut tertanggal pula. Suka nak cuba mascara dan eyeliner. Benda basic ne memang bella kena pakai. Hehe. Btw, kita tak dapat join haritu sebab travel. Sob Sob

    ReplyDelete
  11. Bestnya liez g launching Umairah Uzma ni...Marsha xdapat join sebab jauh. Tapi sangat berkenan dengan brg make up tu.

    ReplyDelete
  12. Ooo... I am loving the glitter eyeshadow..i have been looking for a shimmery palette like this....thank you for intro-ing the new range.

    ReplyDelete
  13. FAce mist tu mmg hilma berkenan la.. nak try beli la nnt..nnt hilma contact ye..lps tu glitter eyeshadow tu mmg nmpk glittery sgt hahhaha..takut nak pki

    ReplyDelete
  14. Kalau Sura rumah nak jadi ejen boleh jga ke? Tengok macam menarik je, tapi tak reti la nak menjual2 nie.. Lagi2 dekat pompuan

    ReplyDelete
  15. Nice to have good product on our face that makes us beautiful and glowing. When I see this I also feel like using it. -Rach

    ReplyDelete
  16. Yang penting sesuai untuk pelbagai tona kulit. Tahniah U&U di atas pelancaran produk ini.

    ReplyDelete
  17. Wah menariknya produk2 umairah uzma ni..tertarik dengan eye shadow dia tu...walaweh

    ReplyDelete
  18. OMG...nampak menarik tertarik n tergoda tengok produk kecantikkan ni. Beruntungnya siapa yang dapat. Yang penting produk ni selamat digunakan dan sesuai untuk kulit wajah kita

    ReplyDelete
  19. Congratulation to Umairah Uzma gor their launching. Nice eye shadow and colourful too. The perfume smell nice too.

    ReplyDelete
  20. hehe well umairah satu brand yg baru je kite dengar dan wowwww dia brand yg berani keluarkan mcm2 produk ! well done

    ReplyDelete
  21. Totally agree with you, all girls love to feel pretty, congratulation to Umairah Uzma for their recent launch. Is this another new brand because the products looks really interesting.

    ReplyDelete
  22. p0roduk kecantikan yang semakin mendapat nama.bestnya

    ReplyDelete
  23. The range really looks good and a hearty congratulations to Umairah Uzma on their launch! Love the shadow shades too, and certainly looking forward to checking them out and hearing about them more.

    ReplyDelete
  24. ainy tak reti make up. tapi set dia macam sesuai je untuk orang yang tak reti make up macam ainy ni sebab simple je. boleh cubalah ni nanti ni.

    ReplyDelete