30 Things in 30 Days Challenge

By Mrs Liez - 12:13 AM

Pejam celik pejam celik dah masuk bulan April. Sekejap sangat rasanya. Tapi yang bestnya, April ni adalah bulan kelahiran Liez. Juga tidak ketinggalan bulan kelahiran mama mertua Liez. Liez dilahirkan pada 10 April dan mama pada 12 April. 

Ehh melalut pulak. Liez ada ternampak blogger adik manis +Noor Maizan post mengenai 30 things in 30 days challenge. Macam nak join jugak. Lagipun sejak kebelakangan ni memang susah sangat idea nak keluar untuk buat entry. So, kalau Liez join challenge ni mana la tahu ideas akan datang mencurah-curah bak air terjun hihihi..


Kalau korang nak join pun ok gak, beramai-ramai memeriahkan challenge ini

  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. Best cabaran camni. Buatkan kita akan tetap update blog. Good luck Liez :)

    ReplyDelete
  2. Nak buat jugak macam ni.. btw Happy birthday in advance hihiihi

    ReplyDelete