My Favorite Photography of my Best Friends

By Mrs Liez - 4:33 PM



Ini lah best friend Liez. Orang yang sentiasa dengan Liez dari dalam perut hingga kini. Orang yang tak pernah kenal erti penat dan letih melayan Liez. Orang yang sentiasa ada dengan Liez bila Liez perlukan. Walaupun dah berkahwin, mak lah orang yang paling rapat dengan Liez.

Liez membesar sebagai seorang anak perempuan tunggal di samping 3 orang adik lelaki. Liez adalah seorang yang suka berkepit dengan mak. Sebelum Liez berkahwin, kami akan kemana sahaja berdua. Banyak masa di habiskan berdua. Ayah sebagai anggota polis waktu tu memang kerja tak tentu masa, jadi Liez dan mak panjang langkah ke sana sini.

MAK, selamanya mak dihati IJA.. Sayang MAK hingga ke syurga 
Tiada satu didunia ini yang boleh gantikan MAK


My new best friend. My Dearie. Dia muncul tiba-tiba je hihihi.. Gurau je ye sayang.. Dia mula jadi bestfriend selepas kami declared. Dia seorang yang sabar, tahan dengan panas baran Liez, seorang yang suka mendengar pok pek Liez, suka bagi nasihat dan penyayang.

I LOVE YOU TILL JANNAH

  • Share:

You Might Also Like

2 comments

  1. Aww sweetnya entry ni ❤❤ smoga happy selalu ya

    ReplyDelete