AKAR.CO SKIN POLISHER 2-in-1 UNTUK KULIT KEMBALI SEGAR DAN CANTIK

By Mrs Liez - 5:40 PM

Akar.co Skin Polisher 2-in-1 Untuk Kulit Kembali Cantik Dan Segar 
Akar.co Skin Polisher 2-in-1 Untuk Kulit Kembali Cantik Dan Segar | Jangan malu kan parents ko!! ehhhh~ ni bukan conteng arang ke muka yang memalukan family tu. Ini adalah untuk kecantikan Jah! Haaaa jangan terkejut tau. Arang yg Liez maksudkan adalah Skin Polisher 2-in-1 by Akar.co

SKIN POLISHER 2-IN-1 BY AKAR.CO
#mencontengarangdimuka?!! Ia adalah skrub muka yang dihasilkan dari activated charcoal, minyak Jojoba, minyak Argan, minyak Peppermint dan pati lidah buaya. Waaa banyak betul ingredients yang memang bagus untuk kulit kan? Liez suka! Liez suka! Yang lagi best bau dia sangat segar dan sejuk pada wajah. Memang jatuh hati habis!!
Bila baca testimonial dari pelanggan Akar.co pun memang semua memberikan feedback yang memberangsangkan. Patutlah ramai yang repeat order produk ini.

KEBAIKAN SKIN POLISHER 2-IN-1 BY AKAR.CO
Liez tahu mesti ramai yang tahu akan kebaikan skrub muka ni. Liez yang jenis jarang kisah dengan penjagaan kulit pun akan skrub muka seminggu sekali. Liez suka Skin Polisher 2-in-1 by Akar.co ni sebab selepas sapu skrub kulit jadi segar. Selain itu ia membantu merawat jerawat, mendetox kulit korang akan mudah bernafas. Jika menggunakan dengan kerap ia membantu mencerahkan kulit dan mengawal mengeluaran minyak selain menghilangkan bintik hitam dan putih juga sel-sel kulit mati. Ada juga pengguna yang menyatakan  boleh memudarkan parut dan juga melambatkan anti penuaan. Perrghhh~ Liez suka kalau macam ni.

Yang lagi best cara nak guna pun easy peasy guyss! Ambil sedikit skrub Skin Polishing 2-in-1 by Akar.co dan sapu kan pada sekeliling muka kecuali bahagian bawah mata. Biarkan 2-3 minit dan gosok keseluruhan muka hingga rata. Selain muka, boleh juga disapukan pada badan untuk kebersihan yang menyeluruh. Best tau sebab rasa berangin je. Harga juga berpatutan untuk Skin Polisher Arang 2-in-1 hanya RM85 untuk 100gm.






Selain skrub , Akar.co juga ada mengeluarkan Miracle Mist yang diperbuat dari air mawardan pati Aloe Vera. Sesuai digunakan pada wajah sebelum dan selepas memakai makeup dan juga sebagai penyegar wajah.
                        
Facebook:

Instagram:

  • Share:

You Might Also Like

20 comments

  1. Memang bagus Arang ni.. Muka floles jerk lepas pakai..

    ReplyDelete
  2. wahhh bestnyer..apa kata buat facial weekend ni..hehe

    ReplyDelete
  3. So cute when apply on the Akar.Co skin polished. I believe the texture not that rough and it comfortable when rub it on the face. Your face look more brighten after using it.

    ReplyDelete
  4. Bagusnya bileh berhenrikan dari mengeluarkan muka yang berminyak. Memang duk perhati ni. Nanti should get one and have a try.

    ReplyDelete
  5. Facial ni kena rajin kan? Tapi kalau nak cantik kena la rajin ye tak?. Formulasi arang ni rasanya untuk memutihkan. Kalau arang digunakan untuk gigi memang untuk memutihkan. Syok juga produk ni boleh nyahkan black and whitehead tu.

    ReplyDelete
  6. SA x pernah lagi guna product Akar.co ni..nampak menarik..sekarang tgh rehatkan muka dari sebarang product..hehehe..dalam proses pemulihan..

    ReplyDelete
  7. Penting bangat nih infonya buat kesehatan kulit wajah. Produk kecantikan Skin Polisher 2-in-1 bisa menjadikan kulit kembali cantik dan segar bukan?

    ReplyDelete
  8. Nampak menarik produk nih. Macam nak cuba juga lah. Manalah tau boleh dapat kulit flawless macam retis kan. Hah gotu. Harga pun berpatutan. Okey nak usha jap

    ReplyDelete
  9. Banyak skarang produk daripada arang ni. Nampak banyak fungsi arang ni ye. Tak sangka, ingat buat bakar je..hehee. Macam best pulak tengok produk ni..hehee..Muka ni pun tengah berminyak,,haishh

    ReplyDelete
  10. Inovatifnya produk ni. Ingatkan arang pakai untuk pemutihan gigi aje, rupanya boleh pakai untuk muka ya. And harga not bad juga.

    ReplyDelete
  11. Wow tengok sekarang ni produk kecantikan wanita ni banyak yang ni pula warna hitam hehehehe kenapa tak pakai penuh satu muka baru lagi berkesan hehehehehe...

    ReplyDelete
  12. Gigih tau Ana tengok video liez review akar.co tu. Sampai rasa tergoda nak beli juga sebab kulit liez nampak lebih segar lepas apply skrub tu. Miracle mist tu pun menarik. Aish macam nak beli juga je ni. Ku terpengaruh. Haha

    ReplyDelete
  13. nampak muka lebih bersih dan berseri-seri lepas guna produk ni..tapi tengok kandungannya memang kaya mineral that's why mujarabs heheh

    ReplyDelete
  14. Banyak juga kegunaan arang ni. Sebelum ni memang suka sangat nak try untuk putihkan gigi. Tengok sis liez pakai kat muka pun nampak segar.

    ReplyDelete
  15. Syoknya produk ni, berangin satu muka masa pakaikan.. Mesti syok,hikkkkkk... Tapi harga dia tu wak, mahal jugakkkkkkkan. Yang penting muka nampak segar dan cantik lepas guna produk ni. :D

    ReplyDelete
  16. Arang ada kegunaannya juga kan..no wonderlah kulit org2 dlu cantik je tgk smpi skrg.. Hehehe.. Even harga dia mahal tp oklah sbb ia mmg best dijadikan as a face scrub... Kalau nak buat sendiri susah baik order je akar.co ni...hehe

    ReplyDelete
  17. Kita yg dah tua nie, jerawat masih lagi menganas hahahah.. jerawat gatal kot... kenkadang kalau lupa nak cuci muka... terus teruk gila berminyak.. tak selesa je rasanya

    ReplyDelete
  18. Rutin penjagaan wajah memang penting. Sebab boleh beri kesihatan wajah yang berpanjangan. Scrub ni memang penting. Sebab cara ni boleh buang sel kulit mati dan bersihkan pori-pori. Amalkan 2 kali seminggu atau sekali seminggu. Kalau kerap guna, kulit akan jadi kering. Minum air kosong banyak juga tau. 🤗

    ReplyDelete
  19. Ohh ingatkan skin polisher ni apa lah tadi.. Haha.. Rupanya scrub.. Jarang jumpa scrub warna hitam ni melainkan produk2 untuk lelaki - yang selalunya ada charcoal. InsyaAllah kalau Bella nak cari facial scrub in the future, Bella akan pasti cari brand ni

    ReplyDelete
  20. Lia pun suka dengan Akar.Co ni sebab 2 in 1. Boleh jadi masker & scrub jugak. Pakai pun rasa sejuk jer kat muka lepas basuh dan kulit rasa lembut sangat.

    ReplyDelete