HAQQI SEDIA KELENGKAPAN HAJI, UMRAH DAN FESYEN MUSLIM BAWAH SATU BUMBUNG

By Mrs Liez - 12:06 PM


HAQQI SEDIA KELENGKAPAN IBADAH HAJI, UMRAH DAN FESYEN MUSLIM BAWAH SATU BUMBUNG | Yang nak mengerjakan Umrah di bulan ramadhan ini atau yang sedang membuat persiapan untuk menunaikan haji tak lama lagi, Liez nak cadangan satu butik yang memudahkan pembeli untuk mendapatkan semua kelengkapan ibadah.
HAQQI Sedia Kelengkapan Ibadah Haji, Umrah Dan Fesyen Muslim Bawah Satu Bumbung
Haqqi merupakan pusat sehenti yang menawarkan pelbagai jenama barangan kelengkapan dan keperluan Haji dan Umrah. Boleh dapatkan macam-macam barangan seperti produk penjagaan diridan kecantikan, kain ihram, telekung, sejadah bersama, sarung tangan dan kaki juga macam-macam keperluan yang perlu dibawa untuk memudahkan ibadah.

Liez suka tengok koleksi telekung yang ada di Haqqi ini. Ada bermacam jenis material untuk telekung dan juga warna dari putih hingga ke warna pastel yang menjadi kegemaran zaman sekarang. Liez masih lagi memilih warna putih bersih untuk telekung hikhikhik~
HAQQI Sedia Kelengkapan Ibadah Haji, Umrah Dan Fesyen Muslim Bawah Satu Bumbung
Selain barangan ibadah, Haqqi juga ada menyediakan beberapa label fesyen muslim dari tudung, baju kurung, jubah, set kurta dan macam-macam lagi. Anatara label yang boleh korang cari ialah IzzueXclusive, Zareeth Zehra, Dara By Fathia Latiff, OWL by ND, Ameera Zaini, El By Elfira Loy dan banyak lagi. hmmm~ serius cantik dan harga sangat murah. Sempena bulan ramadhan ini, Haqqi menawarkan potongan harga hingga 70% untuk pakaian terpilih.

HAQQI Sedia Kelengkapan Ibadah Haji, Umrah Dan Fesyen Muslim Bawah Satu Bumbung
Tapi bagi yang berada jauh dari lokasi butik, jangan risau. Pembelian boleh dibuat dengan mudah di laman web Haqqi.com.my. Kalau mak dan ayah korang tak larat nak berjalan untuk ke butik atau tiada masa untuk ke butik,  bolehlah buat pesanan dan penghantaran terus ke depan pintu rumah

HAQQI Sedia Kelengkapan Ibadah Haji, Umrah Dan Fesyen Muslim Bawah Satu Bumbung
Ada juga koleksi untuk kanak-kanak iaitu koleksi kasut dan juga sejadah kanak-kanak. Bila Liez buka laman web ni, terus Qaseh minta untuk belikan sejadah cantik ni. Dia pun dah rambang mata tengok. Kalau anak rambang mata, Liez lagi la. Tengok koleksi baju kurung dan jubah yang pelbagai rekaan memang buat Liez tergoda.

Jom dapatkan baju-baju cantik untuk hari raya yang bakal menjelma tidak lama lagi dan jangan lupa bergambar dan letak hashtag #haqiootd

Haqqi Shah Alam,
13, Jalan Plumbum S7/S, Seksyen 7, 
40000 Shah Alam, Selangor
(landmark Jakel Shah Alam)
Tel : 03-44234798
Whatsapp : 011-16356865
Call Center : 03-33582846

Haqqi Bangi
B-23-01, Jalan Medan Pusat Bandar 7A, 
Bangi Sentral, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor
Tel : 03-89121542

Haqqi TTDI
No 14, Jalan WAn Kadir 4, 
Taman Tun Dr Ismail, 
60000 Kuala Lumppur
Tel : 03-77322247

 Haqqi Terengganu
Pt 35341, Tingkat Bawah, Dataran Austin, 
Jaan Tembusu 2, Wakaf Tembusu, 
21300 Kuala Terengganu Terengganu 
Tel : 09-6627367

Waktu perniagaan 
10 pagi - 7 petang
(dibuka setiap hari)

Laman web pembelian
www.haqqi.com.my
(24 jam)

Facebook 

Instagram 

Twitter

  • Share:

You Might Also Like

23 comments

  1. Dekat dah dengan miza insyAllah boleh singgah nanti

    ReplyDelete
  2. rugi plak tak join hari tuh, jeles ni kak lily tengok...nak terjah kat bangilah nanti

    ReplyDelete
  3. Bagus ada pusat sehenti untuk kemudahan haji kan..semua keperluan ada dah..elok kedai- kedai macam ni di perbanyakkan kat semua negeri senang orang nak beli keperluan kan..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, sgt memudahkan bakal tetamu rumah Allah..takyah nak ke sana ke mari utk beli kelengkapan..datang ke Haqqi je dah setel semua..

    ReplyDelete
  5. Bagus la..senang nak beli brg haju umrah ni..location kat shah alam pun ade mmg lagi awesome la..dulu if nak cari brg mcm ni kena gi pkns yg agak padst..skrg kat sini pun semua ade..senang..

    ReplyDelete
  6. Got a lot of branches for their clothes. I can check it out at TTDI which is nearer to my house.

    ReplyDelete
  7. Yeay. Nak check out yang dekat Bangi weekend nie. Nak tengok koleksi baju Melayu.

    ReplyDelete
  8. bagus tempat ni sebab semuanya ad disini. tak payah jauh2 berebut bagai. harga pun not bad kan

    ReplyDelete
  9. Masuk butik Haqqi memang sangat teruja nampak itu nak beli nampak ini nak beli, memang mudah membeli belah dekat situ...semua keperluan satu keluarga ada dan kelengkapan haji dan umrah pon ada.

    ReplyDelete
  10. mudah betul bila semuanya ada dalam satu bumbung. lebih mudah dan selesa. kinah pun dah cuba telekung dari haqqi ni. memang selesa

    ReplyDelete
  11. banyak juga pilihan baju-baju dan kelengkapan untuk umrah dah haji di butik haqqi ni. nanti nak bawa parent shopping kat sini la

    ReplyDelete
  12. cantik kan...pilihan yang banyak buat kita rambang mata..hehe

    ReplyDelete
  13. best shopping kat haqqi macam2 ada. plg suka peralatan telekung untuk haji dan umrah banyak betul pilihan..dan nak beli online pun boleh

    ReplyDelete
  14. Memang mudah. Semua kelengkapan ada. Tak perlu pergi ke dua tiga kedai. Malah nak beli online pon ada. Mcm2 pilihan pulak tu

    ReplyDelete
  15. Bagus ada outlet macam nih yang menjual kemudahan umrah dan haji.dari a sampai z semua ada.mudahkan pelanggan cari dan membeli.

    ReplyDelete
  16. Kalau bakal pergi umrah dan haji , dah tahu nak recommend kat mana tempat nyanya .Haqqi lah jawapan dia .Semuanya ada di sini .Xpayah nak cari dekat kedai-kedai lain

    ReplyDelete
  17. Sukanya dah ada butik macam ni kat Malaysia. Dulu kemain susah nak cari kedai yang jual kelengkapan untuk buat Haji dan Umrah.

    ReplyDelete
  18. so many selections there. happy shopping for this Raya. time to bring the whole family shop there

    ReplyDelete
  19. I saw nice jubah and telekung that sell at Haqqi. Can share this good news to my Muslim friend as she looks for good quality Telekung. Happy Shopping at Haqqi.

    ReplyDelete
  20. Thanks for sharing kakak. Senang la lepas ni nak cari telekung, jubah etc. Harga pun berpatutan boleh beli online. Jimat masa dan tenaga.

    ReplyDelete
  21. Bagus ada butik macam ni..semua kelengkapan ada dlm satu tempat.
    Nak beli barang umrah/haji ada..nak beli baju/jubah raya pun ada..senang betul. Dah dekat dengan rumah sis..bolehlah singgah ni bila nak cari telekung/baju nanti

    ReplyDelete
  22. bagus butik macam nih
    senang sebab semua ada

    ReplyDelete
  23. Bagusnya buat macam ini.. Memudahkan pembeli..

    ReplyDelete