DOMINO'S HOTTEST KOREAN SENSATION DENGAN SSAMJEONG PRAWN PIZZA TERBARU

By Mrs Liez - 9:36 AM

DOMINO'S HOTTEST KOREAN SENSATION DENGAN SSAMJEONG PRAWN PIZZA TERBARU | Korang dah cuba Pizza terbaru dari Domino's tak? Alaaa, yang pizza Ssamjeong tu? Pada yang dah cuba, memang terbaikkan rasa nya. Yang belum cuba lagi, memang rugila korang tau.. Tapi kali ini korang kena cuba juga Edisi Ssamjeong pizza terbaru dari Domino's ni.

DOMINO'S HOTTEST KOREAN SENSATION DENGAN SSAMJEONG PRAWN PIZZA TERBARU
Selepas Domino's memperkenalkan Ssamjeong pizza Ayam. Daging dan Tuna dan mendapat sambutan luar biasa, kini mereka memperkenalkan Ssamjeong pizza Udang untuk mereka yang sukakan makanan laut.
DOMINO'S HOTTEST KOREAN SENSATION DENGAN SSAMJEONG PRAWN PIZZA TERBARU
Shamsul Amree, Pengurus Besar Kanan, Operasi,Domino’s Pizza Malaysia & Singapore
" Kami menerima respon yang sangat baik dari pelanggan dan terutama sekali peminat makanan Korea untuk pelancaran edisi Ssamjeong Ayam, Daging dan Tuna. Kini kami memperkenalkan SSamjeong pizza Udang terbaru dan kami percaya dengan penambahan ini akan memberikan satu kombinasi pelbagai rasa dan tekstur yang lazat. Sempena bulan Ramadhan dan Hari Raya adalah masa untuk kita berkumpul bersama keluarga dan rakan-rakan sambil menikmati pizza kegemaran anda. Kami juga menawarkan tawaran hebat sempena musim perayaan dan berharap para pelanggan kami akan dapat menikmati pizza Ssamjeong Udang ini."

Serius korang kena rasa Pizza Ssamyeong yang manis dan pedas tu memang kena dengan selera Liez yang sukakan makanan yang pedas. Lagi dengan kombinasi Udang dan juga herba dan rempah-rempah Itali ditambah dengan rumpat laut. Lagi dengan rasa Umami serta taburan tomato ceri segar, lada hijau dan taburan bijan yang dipanggan harum memang sangat sesuai dengan rasa korea tu~ terliur Liez bila menaip ni tau! Selain pizza, sos Ssamjeong juga boleh dirasai dengan kepak ayam-Haseyo (Chicken Wings) sebagai menu tambahan.
DOMINO'S HOTTEST KOREAN SENSATION DENGAN SSAMJEONG PRAWN PIZZA TERBARU
Ada tawaran best untuk korang. Bermula 4 June hingga 1Juali 2018 para pelanggan Domino's boleh mendapatkan 2 combo iaitu Ssamjeong Buddy Combo dan Ssamjeong Super Combo.

Ssamjeong Buddy Combo @ RM 37.65 (GST zero) 
1 x Ssamyeong Pizza Udang (regular)
1 x Ayam-Haseyo
1 x Garlic Twisted Bread
2 x can soft drink

Ssamjeong Super Combo @ RM 56.51 (GST zero) 
2 x Ssamyeong Pizza Udang (regular)
1 x Ayam-Haseyo
1 x Cheesy Mozzarella/Cheddar Stix
1 x 1.5L soft drink

Korang jangan lepaskan pelaung untuk dapatkan combo tebaik dari Domino's di semua outlet berhampiran atau boleh je tempah secara online di http://www.dominos.com.my/ atau hubungi 1300-888-333.

Untuk tahu lagi tentang promosi yang ditawarkan boleh klik http://www.dominos.com.my/

  • Share:

You Might Also Like

22 comments

  1. wah sempat lagi nak grab ni!btw selamat hari raya Liez!!

    ReplyDelete
  2. wah sempat lagi nak grab ni!btw selamat hari raya Liez!!

    ReplyDelete
  3. Wahhh! Ada yang udang pulak. Boleh try nie balik kerja nanti.

    ReplyDelete
  4. macam sedap je pizza ni, nak rasa level kepedasannya cam ne kan

    ReplyDelete
  5. wahh cara unik nak sambut raya. boleh belanja family makan ni! hihi. harga pun nampak kira berbaloi lagi dan gambar tu buat piza nampak mengancam!

    ReplyDelete
  6. Tak pernah try gi yang prawn Ssamjeong ni. Nampak menarik. Tapi kan yang beef hari tu bagi saya tak la pedas sangat seperti yang di war war kan di media sosial. Nasib bukan bulan puasa lagi... hehehe

    ReplyDelete
  7. Tak sabar nak cuba Domino saemyang pizza yang baru ni. Yang udang tu nampak tempting. Harga pun berpatutan! Boleh lah try makan nanti dengan family.

    ReplyDelete
  8. wah dah keluar Sameyang baru ya? fuh udang.. hmm geram lak tengok, kena pergi Domino ni cuba hehe

    ReplyDelete
  9. Sedap kan haruslah nak cuba...apatah lagi dia ada korean sos tu menggandakan kesedapn dia,,,pernah try yang topping udang memang puas hati,,,nak repeat balik makan...

    ReplyDelete
  10. good to know this as been thinking what to eat. Now can tell my family that we can order Dominos at home!

    ReplyDelete
  11. Murah gilerr..belum rasa lagi..nak kene order ni..sempat lagi...dan kita baru tau dekat pandnan jaya ni ade dominos ..dekat dengan rumah je..hahaa..ok nak terjah dominos

    ReplyDelete
  12. Sedapnya pizza Samjeong baru ni hehehe dah lama tak makan Dominos ni bila lah nak cuba resipi baru ni menarik harga berpatutan lak tu...

    ReplyDelete
  13. yeahh...tak sabar nak cuba Prawn Ssamyeang ni, mesti sedap dgn tambahan Umami tu...terliur dah ni

    ReplyDelete
  14. laju je dominos ni buat menu baru. yang sedia ada pun tak try semua lagi

    ReplyDelete
  15. Time sekarang ni nampak pizza semua sedap..dah penat makan lemang dan rendang..hehehe. Nampak gaya memang kena cari gak pizza ni...:D

    ReplyDelete
  16. nak cuba tapi takuit pedas sangat huhu..

    ReplyDelete
  17. Waktu musim ramadan dan raya, tetiba tak mengidam makanan korean. Nak rendang, lemang, ketupat, lodeh dan kerepek ubi. Nanti kalau sempat akak nak cuba menu ni. Dominos dekat je dengan rumah. Sampai 1 Julai pula tu promosi. Aisshh patut lanjutkan lagi. Hehe

    ReplyDelete
  18. Ada yang baru rupanya yah. Begitu.lihat lamgsung lapar padahal baru aja habis makan hehee... Domino saemyang pizza ini benar benar menggoda selera

    ReplyDelete
  19. Menggoda pula tengok udang tu.. Tapi pedas sangat sos nya.. tak tahan..

    ReplyDelete
  20. I really enjoyed the Ssamjeang chicken and tuna pizza (I do't take beef). Can't wait to get a taste of the prawn pizza later this week, before this offer expires!

    ReplyDelete
  21. combination of italian and korean.. looks great.. I love pizza.. gonna try this.. looks so yummy!~

    ReplyDelete
  22. Dominos memanh pizza favorite sebab sika dengan rasa dia. Yang terbaru ni belum Cuba tapi tengok gambar mengiurkan lah .Set combo tu pun murah dan berbaloi.

    ReplyDelete