JATUH CINTA DENGAN LAGU RAGAMAN DARI FAIZAL TAHIR

By Mrs Liez - 12:30 AM

JATUH CINTA DENGAN LAGU RAGAMAN DARI FAIZAL TAHIR | actually dah lama dengar lagu ni tapi tak tahu tajuknya. Suara tu dari first time dengar memang dah tahu siapa. Antara favourite singer Liez. Sebab dia punya karya lain machiammmm... Dan kali ini lagu Ragaman dari Faizal Tahir sangat menarik hati. Ada cerita dalam lagu ni yang bagi Liez sangat catchy!! even Niyaz suka time TOLONG!! TOLONG tu...

Video : Youtube

RAGAMAN - FAIZAL TAHIR


hari isnin kau berkata nak makan lasagna
dah sampai kedai nak tomyam pula
oh my god...
petang rabu nak cendol pula
biar betik...
nasib kau baik mood aku baik

puasa baru nak mula
dah mintak langsir macam nak raya
ragamanmu hanya aku yang tahu

hanya kita berdua 
kekal sampai tua
bagai bulan dipagar bintang
tetapkan bersama
hanya kita berdua 
kekal bahagia
walau gila dibuatnya
aku sayang padanya

dah berkali-kali 
kau buat lagi
tolong! tolong!
hanya kita berdua
2x

makan malam sudah dihidang
kau masih melaram
time tengok bola 
kau ajak keluar
Ya Allah...
masuk kereta baru gear dua
kau nak balik
nasiblah baik 
muka kau cantik

bulan puasa baru nak mula
dah mintak langsir macam nak raya
ragamanmu hanya aku yang tahu

hanya kita berdua 
kekal sampai tua
bagai bulan dipagar bintang
tetapkan bersama
hanya kita berdua 
kekal bahagia
walau gila dibuatnya
aku sayang padanya

dah berkali-kali 
kau buat lagi
tolong! tolong!
hanya kita berdua
2x

hanya kita berdua
sampai hari tua
bagai bulan dipagar bintang
tetapkan bersama
hanya kita berdua
kekal bahagia
walau gila dibuatnya
aku sayang padanya...

walau gila dibuatnya
aku sayang padanya
walau gila dibuatnya...
aku sayang padanya...

  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. Serius tak pernah dengar lagu ni.. Kat radio dh start mainkan ke, liez?

    ReplyDelete
  2. Tak pernah dengar lagi lagu ni.. Nak kena dengar ni..

    ReplyDelete
  3. Memang best senikata lagu ni. Apa-apa pun lagu Faizal Tahir memang banyak gak yg best

    ReplyDelete
  4. Best giler lagu ni. Memang lain dari lagu2 FT yang lepas. Layan beb.

    ReplyDelete