PERCUMA!! LEBIH CHEESE ATAS PIZZA HANYA DI DOMINO'S

By Mrs Liez - 10:29 AM


PERCUMA!! LEBIH CHEESE ATAS PIZZA HANYA DI DOMINO'S | sapa hantu keju atau cheese, angkat tangan? seepp sikit. Liez pun suka cheese dan kalau boleh semua makanan nak letak cheese ~ hikhik~. Anak-anak Liez suka sangat pizza dan kalau ada extra cheese lagi bertambah happy diaorang.

Dalam banyak-banyak pizza yang Liez suka adalah pizza dari Domino's. Sebabnya, banyak pilihan topping yang sedap  Juga hidangan sampingan dan pemanis mulut yang sangat sedap. Kira kena dengan selera tekak Liez.


Nak lagi best dan sedap??? Tadaaaaaaa...


Apa yang Liez nak bagitahu ialah Domino's sekarang menawarkan extra mozarella cheese ke atas semua pizza yang mereka keluarkan secara PERCUMA!!! Liez ulang balik, PERCUMA!! Perrghhh... memang kena dengan jiwa dan selera Liez. Bila dapat rasa pizza dengan cheese, EXTRA cheese lagi memang makan tak toleh kanan kiri dah!



Shamsul Amree, Pengurus Besar Kanan, Operasi,Domino’s Pizza Malaysia & Singapore
"Domino's Pizza komited untuk memperkayakan kehidupan para pelanggan kami dan kami dengan sukacitanya mencipta nilai dengan memberikan keju tambahan di semua pizza, tanpa sebarang kos tambahan sepanjang bulan September. Hakikat bahawa ramai yang memilih untuk keju tambahan adalah petunjuk yang kuat rakyat Malaysia suka keju. Ini telah memberi inspirasi kepada kami untuk mencipta kempen, terutamanya untuk memberi kembali kepada pelanggan kami. Kami dengan bangga menawarkan tawaran ini untuk para pelanggan kami dan kami berharap para pelanggan kami akan menikmati keju percuma selama sebulan ini untuk semua, dalam perayaankan bulan mencintai Malaysia."

Domino's berbesar hati memberikan lebih cheese atas pizza yang korang pilih secara PERCUMA bermula dari 1 sehingga 30 September 2018. Buat peminat pizza, ini masanya korang order pizza di Domino's bebanyak dan nikmati #cheeselebihsedap. 

Sepanjang tempoh promosi, semua pizza yang korang terima akan dipenuhi dengan keju tambahan samada dibeli secara ala carte atau kombo. Untuk nilai yang lebih berbaloi, dengan 2 Tawaran Pizza dengan keju tambahan percuma dengan hanya RM28.30 untuk dua pizza biasa, dua pizza besar RM47.15 dan dua extra Pizza besar dengan harga RM66.05


Jangan Lepaskan peluang untukdapatkan tawaran #cheeselebih sedap sekarang di cawangan Domino's berhampiaran atau buat tempahan melalui telefon 1-300-888-333.


Atau tempahan melalui atas talian di 
www.dominos.com.my


Facebook: 

Instagram: 

  • Share:

You Might Also Like

22 comments

  1. Pizza best kalau makan dgn extra cheese. Domino tawarkan extra cheese percuma. Aduhh tiba2 perut rasa lapar nak domino.hehehe

    ReplyDelete
  2. Aduhhh buat lapar je ni ha padahal baru je lepas sarapan. Haha. Memang penggemar cheese pulak, wajiblah singgah ke sini nanti sebab ada promo ni kan! Macam tau-tau je kita mengidam cheese lebih. Haha

    ReplyDelete
  3. Dominos always my most preferred pizza compare to others. Love the more cheese is free from them. This is what I am waiting for.

    ReplyDelete
  4. my kids love cheese pizza, sure they wan to try this. I will let my friends know of this too, they too cheese lovers.

    ReplyDelete
  5. so cakap je nak cheese lebih?? wah ini sudah cukup baik ni. Dah lama jugak tak pi makan Dominos Pizza ni lah

    ReplyDelete
  6. kalau bab pizza ni memang TB hantuu.. lebih2 lagi kalau letak lebih cheese.. woowww.. nyum2.. sedappp.. huhu..

    ReplyDelete
  7. Yayyy lamanya tak makan Domino's pizza! Bella suka Domino's sebab thin crust dia tu. Lain dari lain rasanya. Ahh dengan extra cheese ni, best lah. Nak order lah untuk dinner malam nanti.

    ReplyDelete
  8. last weekend hampir2 nak order tau.
    tetiba Izzat nak burger plak last minit, gi mcD aje.
    sib baik x call dominos lagi.
    nak beli yg 2 regular tu. free extra cheese???!!! terbaik!!!
    weekend ni masih september, boleh la call dominos hi hi hi hi...

    ReplyDelete
  9. lama xmkn pizza domino..dpt extra cheese percuma mmg syok la..penggemar cheese...mmg bila cheese byk lg ummmpppp

    ReplyDelete
  10. last makan domino bulan lepas.. ini petanda kena makan lagi ke? hahaha... alamak, free cheese ni takleh tahan ni.. dahla minat giler pizza domino dan cheese.... minggu ni nak pi makan jugalah..

    ReplyDelete
  11. Banyak2 Pizza..dominos memang kegemaran sis, selalu order online je..malas nak dok makan kat sana. Lagipun tak jauh dari rumah so cepat le depa hantar. Ummm teringin le pulak nak makan Pizza

    ReplyDelete
  12. Aduyaiii.. godaan apakah ini??? Dah la dah lama tak makan Dominos. Macam tau2 plak yang kite suka cheese. Saje je tau Dominos ni... OK, nak order la, sape takmo kan extra cheese, free plak tu.. hehe

    ReplyDelete
  13. sedapnya dominos.. kat mersing ni rasanya takde kot dominos..
    ntah la.. ta perasan pulak..
    nanti nak cari la.. sedap pulak extra chesse tu..

    ReplyDelete
  14. Nikmat makan cheese lebih meman gtak dapat di sangkal. ibu pun suka makan cheese. cuma kalori ya ampun. tinggi melangit. nak kena lari berapa km baru hilang semula

    ReplyDelete
  15. lama tak makan dominos..rindunya hahahahah..tapi dominos antara kedai pizza feveret sbb dia ada macam variasi hidangan yg ditawarkan

    ReplyDelete
  16. Musnah diet kalau macam ni, hahaaha. Anak yng sulong suk sngt makanan ada cheese ni.

    ReplyDelete
  17. pizza extra cheesee baru kebabommmm!!haha...

    ReplyDelete
  18. Kalau nk makan pizza je, mmg dominos pilihan nombor satu. Sedap dan harga pun berpatutan

    ReplyDelete
  19. my favorite pizza~ I like the thin skin with its lot of cheese~~~~~~~

    ReplyDelete
  20. Antara dominos dan jenama pizza lagi satu. Memang jenama dominos jadi pilihan saya

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah berjaya juga grab haritu.. memang penuh cheese nya ^^

    ReplyDelete