DAPAT HADIAH TOP KOMENTATOR DARI SHFYQHAZHR.COM

By Mrs Liez - 12:44 AM

DAPAT HADIAH TOP KOMENTATOR DARI SHFYQHAZHR.COM | dah lama rasanya tak menang Giveaway dari rakan-rakan blogger. Lagipun Liez agak slow blogging sejak bulan ramadhan hari tu. Kalau tengok rekod jumlahentry dibuat masih banyak yang perlu dikejar sebenading jumlah tahun lepas. Tapi bila kira balik, memang tak mampu nak kejar. Liez juga tak dapat nak penuhi jemputan event-event disebabkan anak-anak Liez. Faham-faham je sebab Liez fulltime housewife yang menjaga anak-anak so bila ada event yang dibuat masa hari bekerja memang Liez tak dapat penuhi.

Jadi cara nak naikkan semangat blogging dan melupakan duka lara tidak dapat hadir ke majlis, Liez rajinkan diri blogwalking ke blog kawan-kawan. Dari satu blog ke satu blog Liez jelajah dan komen. Finally, baru-baru ini Liez terkejut bila dapat notification mengatakan Liez menjadi top komentator bulan September untuk blog shfyqhazhr.com. Tak sangka pula boleh dapatkan..Syukur alhamdulillah rezeki dapat hadiah 2 keping masker.


Terima kasih Sha kerana memilih Kak Liez ye. Semoga rezeki awak bertambah, amin~ 
Pada yang belum follow Sha, boleh terus ke www.shfyqhazhr.com k..Ehhh comellah header blog awak tu...hihihi~

  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. Hai kak liez.Bertuah betul dapat mask. Ha'ah comel sangat header blog sha tu. Dahlah kemas je template blog dia.

    ReplyDelete
  2. Best tu dpt mask. Boleh lah ber me time nanti. Sambil2 dpt cantikkan kulit.

    ReplyDelete