8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!

By mrsliez - 9:16 PM

Klik untuk join

Hebat betul adik blogger Sayidah ni. Dah 8 juta pageviews kaw!!! Liez belum sampai 500K pun huhuhu sendu je...

Kali ini Liez nak join 8 Juta Special bloglist Sayidah Napisah, mana tahu kan rezeki blog Liez tersenarai dalam blog adik hebat ni. Satu penghargaan weiiiii~

Liez suka blog sayidah ni sebab banyak tips terutama blogging sebab Liez ni jenis buta bab-bab blog. So dapat banyak tips dari blog ni. So, Liez nak adik Sayidah sentiasa update tentang tips and tutorial blogging. Memang awesome dan membantu orang macam Liez ni.

Tarikh berlangsung:
6 Januari - 26 Januari 2019

  • Share:

You Might Also Like

10 comments

  1. goodluck #jmbelog

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  2. Goodluck!
    Sya singgah sini dan follow :)

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/2019/01/jom-beli-novel-ain-maisarah.html

    ReplyDelete
  3. i pun dah join http://www.umifuzy.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayiddah-napisah.html

    good luck!

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya. Join jugak, jemput singgah.

    http://jombercontest.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete