Titi Kamal X Althea's Cipta Haruman Mempesona Stay Fresh Body Sparkling Mist

By Mrs Liez - 4:49 PM



Titi Kamal Althea's Cipta Haruman Mempesona Stay Fresh Body Sparkling Mist | Bak mengimbau kembali ke zaman persekolahan dulu, body mist memang Liez gunakan sebagai wangi harian. Manalah mampu nak beli perfurm zaman dulu kan, so body mist lah yang menjadi penggantinya. Wajib guna body mist sebab badan jenis berpeluh seharian di sekolah dan petang bersukan pula. Setelah sekian lama, Liez mula jatuh cinta dengan body terbaru keluaran Althea

Althea X Titi Kamal Stay Fresh Body Sparkling Mist 

Althea kali ini berkolaborasi dengan aktress dalam memperkenalkan produk terbaru Stay Fresh Body Sparkling Mist . Pemilihan aktress dan penyanyi terkenal Indonesia, Titi Kamal sangat sesuai dengan karakter dan personaliti artis terkenal Asia ini yang menggemarkan baunya yang lembut dan segar.
Titi Kamal X Althea's Cipta Haruman Mempesona Stay Fresh Body Sparkling Mist
Istimewanya Stay Fresh Body Sparkling Mist adalah adalah gabungan haruman buah-buahan dan bunga yang mencipta bau elegen dan manis. Sangat wangi dan segar haruman gabungan dari buah orange, peach dan bunga mawar Damask. Liez jatuh hati!!!!

Mawar Damask - membuatkan kulit terhidrat dan memberikan bau yang lembut
Orange - menaikan wangian
Bunga Elder - menyejukkan dan melembutkan kulit selain mencetus bauan feminin

Antara Bahan lain: 
Alcohol, Water, Glycerin, Fragrance, Pentylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Rosa Damascena Flower Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Sambucus Nigra Flower Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Magnolia Liliflora Flower Extract, Plumeria Rubra Flower Extract, Lilium Tigrinum Extract, Ethylhexylglycerin

Nak cuba produk Althea yang terbaru? > Althea Milk Peel Cream Mask

Stay Fresh Body Sparkling Mist bukan sahaja memberikan haruman yang segar berpanjangan tapi memberikan kelembapan pada kulit dan rasa dingin. Haruman yang kekal selama berjam-jam akan buatkan korang rasa yakin untuk bergerak lincah tanpa perlu risau akan bau badan yang disebabkan peluh.

Titi Kamal X Althea's Cipta Haruman Mempesona Stay Fresh Body Sparkling Mist
Menjadi rutin Liez dengan meyemburkan pada badan setiap kali mandi bagi menimbulkan mood segar dan tenang setiap hari. Serius jatuh hati even bila bangun pagi masih melekat baunya di badan. Wajib dibawa kemana-mana je. Boleh tergoda Encik Suami bila terbau wanginya hebat ni


Althea X Titi Kamal Stay Fresh Body Sparkling Mist
Tak rugi kalau korang cuba tau dan Liez yakin korang akan jatuh hati dan repeat beli. Boleh dapatkan dengan harga RM35/100ml. Bagi yang baru ingin mendapatkan produk-produk di Althea boleh guna kod NEW-MY dan dapat diskaun 15% dan PERCUMA penghantaran jika membeli 2 barang keatas



Pelbagai promosi menarik,korang bole layari :

Website

Facebook 

Instagram 



  • Share:

You Might Also Like

20 comments

  1. yeah nice to know about this as I love the smell too. Easy to shop online as we have internet access now. Great gift for loved ones too as CNY coming soon too.

    ReplyDelete
  2. Nak juga body sparkling mist ni. Best la Althea ni. Macam2 produk yang dia keluarkan. Should get this one day. Suka sebab haruman bunga ros ni.

    ReplyDelete
  3. Ada orange tu mesti segar je bau dia. Betul suka pakai mist sebab kadang-kadang nak top up bau wangi kat badan. bila pakai perfume cam rasa over je pulak nak sembur lebih-lebih. buat birthday gift pon ok ni. harga mampu milik lagi.

    ReplyDelete
  4. Banyak betul produk Althea ye. Semua nampak macam best. Produk ni pun nampak macam best kalau sembur ni. Konpem wangi semerbak kan? Kena cuba jugak ni nanti

    ReplyDelete
  5. Kita punya yg ni x sampai2... Sedih gila tau... Ninja suka2 hati ja tinggal kat guardhaus without acknowledge kita dulu

    ReplyDelete
  6. Sekarang ni pergi mana-mana mesti bawa mist ni dalam beg. Suka sangat dengan bau dia. Segar dan harum. Tak terlalu kuat. Memang kena dengan ana. Ni dah masuk dalam cart utk beli lagi. Hehe

    ReplyDelete
  7. Wanita dengan wangian memang tak dapat dipisahkan macam isi dengan kuku. Wangi segar tu bileh menambahkan keyakinan diri

    ReplyDelete
  8. Memang sangat wangi... saya suka sangat dengan Stay Fresh Body Sparkling Mist nanti nak repeat beli harga pon tak mahal sangat, produk Althea mmg best

    ReplyDelete
  9. I have heard so much about this Althea Sparkling mist. The fragrant is just nice and comfortable. It is so highly portable that you can bring it around easily in our bag. :)

    ReplyDelete
  10. Cx suka sangat baca review pasal Althea tau sebab brg² dia semua high quality dan dan recommended. Skrg pula berkolaborasi pula dengan titi kamal. Masing² ada peminat sendiri, so dia akan jadi wow sangat tau. Mesti ramai teruja ntk memilikinya. Ramai cakap nau dia sedap. Cx pon kena usha Althea website ntk ntk order satu ni!

    ReplyDelete
  11. Aiihh... ada Titi Kamal rupanya. Ini artis sinetron idola banyak orang di Indonesia. Emang dia kelihatan smart banget di setiap penampilannya. Rupanya dia pakai produk Althea yang berkualitas.

    ReplyDelete
  12. Tak pernah beli produk dari althea. Produk untuk lelaki ada tak? Tengok banyak produk kecantikan perempuan

    ReplyDelete
  13. Banya giler range product Althea. Rata rata review positif drp loyal user. Blh pergi lebihjauh ni

    ReplyDelete
  14. AM xpenah lagi cuba mana2 produk althea.. Mesti Best bau dia sebab ramai yg dok memperkatakan.. AM nak cuba juga la..

    ReplyDelete
  15. Emi pun ada body mist ni jugak. suka gilaaa. emi letak kat ofis, spray2 bila rasa perlu. hehe

    ReplyDelete
  16. suka denagn bau dia campuran buah dengan bunga..bau tak kuat nice soft gitu..suka pakai lepas mandi..suami bau ,dia cakap wangi je..ahhahhaa...

    ReplyDelete
  17. the price seems quite affordable, and with the rose scent, surely many girls would love it as a body mist. it's always good to smells nice than busuk right! haha

    How to deal with markets ups and downs?

    ReplyDelete
  18. Sis pun dah cuba dah body mist ni..not bad lah bau dia bila dh lama sembur. Now dh beralih tangan..anak sis suka pulak..huhuhu

    ReplyDelete
  19. Tengok senarai wangian ni, mesti baunya sangat2 feminin :D

    ReplyDelete
  20. Menarik betul bahan yang digunakan untuk wangian nie..

    ReplyDelete