#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip

By mrsliez - 10:39 AM

Klik untuk join
Jom join #RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip 

Waaaa... dah dah 4 series sahabat blogger MrsPip. Liez pun akan menyusur 4 series jugak lagi 3 tahun.. Semoga dipanjang usia Mrs Pip dan menjadi ibu yang baik dan isteri yang solehah ke pada suami ye..


SYARAT PENYERTAAN PUN MUDAH JE:

1. Share banner atas kat blog masing masing, dan seperti biasa perlu backlink kan kat entry ni

2. Follow lah blog mrs pip 

3. Follow akaun IG, Twitter dan FB Page mrs pip .

4. buat tajuk #RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip kat entry blog korang

5. Giveaway ni berlangsung sepanjang bulan Febuari 2019 , dan hari terakhir ialah pada 28/02/2019 jam 8 malam

6. Hadiah akan diumumkan kemudian (tunggu hadiah dah siap, nanti mrs pip info kat korang apa hadiah untuk giveaway ni)

7. Dah buat entry kat blog korang, jangan lupa letak LINK entry korang kat ruang komen entri MrsPip

  • Share:

You Might Also Like

7 comments