Giveaway Road to 8 Million Pageview

By mrsliez - 9:54 PM

Klik banner untuk join
Tak sangka sahabat Liez ni hebat dalam blogging. Bayangkan start aktif tahun 2017 dan selepas 2 tahun pageview dan mencecah 8 juta!! wow respect betul dekat Dilah. Liez dah lama menulis tapi aktif tahun 2016 pun belum sampai 1 juta tau.. So korang bolehlajoin Giveaway Dilah ini sebagai tanda support ok!

Cara menyertai “Giveaway :: Road to 8 million pageview”
1) Wajib follow blog ini www.ceriteraibu.com
2) Wajib follow IG : afdilah17 dan gajet_ibu_moden
3) Wajib like/follow facebook : norafdilahlias , ceriteraibudotcom & GajetIbuModen 
4) Buat 1 entry bertajuk “Giveaway Road to 8 Million Pageview” dan backlink kan banner ke entry ini.
5) Tinggalkan komen dan link entry korang di ruangan komen GA tersebut


  • Share:

You Might Also Like

6 comments