Giveaway Road to 8 Million Pageview

By mrsliez - 9:54 PM

Klik banner untuk join
Tak sangka sahabat Liez ni hebat dalam blogging. Bayangkan start aktif tahun 2017 dan selepas 2 tahun pageview dan mencecah 8 juta!! wow respect betul dekat Dilah. Liez dah lama menulis tapi aktif tahun 2016 pun belum sampai 1 juta tau.. So korang bolehlajoin Giveaway Dilah ini sebagai tanda support ok!

Cara menyertai “Giveaway :: Road to 8 million pageview”
1) Wajib follow blog ini www.ceriteraibu.com
2) Wajib follow IG : afdilah17 dan gajet_ibu_moden
3) Wajib like/follow facebook : norafdilahlias , ceriteraibudotcom & GajetIbuModen 
4) Buat 1 entry bertajuk “Giveaway Road to 8 Million Pageview” dan backlink kan banner ke entry ini.
5) Tinggalkan komen dan link entry korang di ruangan komen GA tersebut


  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. Tahniah Dilah. And Good luck liez.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. datang dari segmen yang sama. Good luck!!

    https://caramelmacchiyato.blogspot.com/2019/03/giveaway-road-to-8-million-pageview.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. Terima kasih Liez sudi join Giveaway yg Dilah anjurkan dan selalu support Dilah.. nantikan keputusannya akan keluar hari ini ye.. Boleh check senarai peserta di sini ya.. http://www.ceriteraibu.com/2019/03/senarai-peserta-giveaway-road-to-8.html

    ReplyDelete