Wajah Bersih Dari Kotoran Dan Kulit Mati Dengan Aloe AC Clean Bubble Cleanser Dari Hansaegee Nature

By mrsliez - 1:44 PM

Wajah Bersih Dari Kotoran Dan Kulit Mati Dengan Aloe AC Clean Bubble Cleanser Dari Hansaegee Nature | kalau bab penjagaan kulit wajah memang Liez jenis yang simple je, cukup sekadar pencuci wajah. Dan syukur kulit wajah Liez walaupun jenis berminyak tetapi tidak ada mengalami masalah yang teruk selain jerawat yang datang hingga sekali sekala. Jadi Liez sangat mementingkan pemilihan pencuci wajah yang sesuai. Liez ada mencuba Aloe AC Clean Bubble Cleanser dari Hansaegee Nature.
Apa istimewanya Aloe AC Clean Bubble Cleanser?
Aloe AC Clean Bubble Cleanser adalah produk dari Korea. Ia megandungi 10 jenis ekstrak tumbuhan semulajadi yang sesuai untuk semua jenis kulit. Bahan utamanya adalah minyak Tea Tree Leaf dan juga Aloe Barbadensis leaf juice (aloe vera) memang sangat bagus untuk yang ada masalah kulit seperti jerawat dan sebagainya.
Kalau sebut Tea Tree leaf dan juga alor vera, memang dah tahu ia sangat bagus untuk kulit. Ia bukan sahaja membersihkan kulit tetapi melindungi kulit. Kombinasi semua bahan-bahan diatas membuatkan Aloe AC Clean Bubble Cleanser membantu membuang kotoran  dan kulit mati, membersihkan dan mengawal lebihan serum/minyak, merawat jerawat serta membuatkan kulit segar dan lembap. Tidak lupa ia membantu mengecilkan liang roma dan mencerahkan kulit.
Wajah Bersih Dari Kotoran Dan Kulit Mati Dengan Aloe AC Clean Bubble Cleanser Dari Hansaegee Nature

Yang bestnya, cini adalah pencuci yang berbuih ringan dan halus, tidak meninggalkan kesan melekit seperti sabun ke atas kulit. Memang rasa segar dan bersih selepas mencuci dengan Aloe AC Clean Bubble Cleanser.
Wajah Bersih Dari Kotoran Dan Kulit Mati Dengan Aloe AC Clean Bubble Cleanser Dari Hansaegee Nature
Cara nak menggunakan Aloe AC Clean Bubble Cleanser pun macam menggunakan pencuci wajah yang lain. Basahkan wajah dan tapak tangan. Picitkan kuantiti Aloe AC Clean Bubble Cleanser yang sesuai dan sapukan pada wajah. Buat gerakan membulat dan cuci dengan air suam.



Pertama kali Liez guna Aloe AC Clean Bubble Cleanser memang Liez puas hati. Rasa segar dan bersih. Berbaloi dan tahan lama dengan harganya hanya RM65 untuk 150ml. Kalaukorang nak lebih jimat boleh dapatkan dengan harga RM110 untuk 2 botol Aloe AC Clean Bubble Cleanser 

Macam mana nak dapatkan Aloe AC Clean Bubble Cleanser dan produk-produk lain dari Hansaegee Nature, boleh usha maklumat lanjut dibawah:
Contact :
017-695 6079 
(WhatsApp only)

  • Share:

You Might Also Like

21 comments

  1. Suka sangat tengok teksturnya tuu 😍

    ReplyDelete
  2. wah patut la nampak cantik selalu rupanya pakai produk nie rupanya. dulu rajin jugak sapu aloe vera kat muka untuk elak jerawat naik..sekarang senang boleh pakai terus kat muka tak payah susah payah lagi

    ReplyDelete
  3. hari tu ada tgk org review jugak produk ni...tapi kan bubble clenser mmg best

    ReplyDelete
  4. Kita org perempuan ni mmg kena jaga muka agar sentiasa bersih dari kotoran.. Kn kalo tk jaga, bole plak timbul jerawat kan.. TQ share review guna Aloe AC Clean Bubble Cleanser dari Hansaegee Nature

    ReplyDelete
  5. Suka pakai aloe ac clean ni. Best sangat .Buihnya halus dan lembut pada muka. Bau pun best .Jimat pun memang jimatkan .Tahan dua bulan Guna sikit je dah berauh satu muka

    ReplyDelete
  6. Wah nampak macam best je produk ni. Kite memang sejenis suka produk yang berasaskan aloevera ni. Nak trylah nnti. Muke ni dah berkawah2 sgt. Perlukan bantuan segera.hehehe

    ReplyDelete
  7. Boleh tahan juga harga produk kecantikan dan penjagaan orang perempuan ni hehehe RM65 sebotol tu wakakak kita pakai yang murah untuk lelaki jer tu pun satu boleh pakai untuk semua wakakaka.. Tak apa nak cantik tak salah bebelanja sikit kan...

    ReplyDelete
  8. macam best je product ni. untuk lelaki okay ke? sbb skrg ni muka saya mcm kurang sikit lepas pakai product satu nii.. nk kena pakai product lain rasanya

    ReplyDelete
  9. Pencuci muka ni mmg best. Masa guna tu mmg rasa muka betul-betul bersih. And terasa kesegarannyan kps diguna

    ReplyDelete
  10. Wahhh texture dia nampak lembut. Baguslah, nak pakai kat muka kan. Lagi pun aloe vera memang bagus pun..

    ReplyDelete
  11. Ramai kata produk hansagee nie bagus. Tp x tahulah. Sejak kebelakangan nie, pencuci muka dlm bentuk buih mcm nie semakin mendapat tempat ya dan banyak pula produk yg keluarkan dlm bentuk foam. Mcm sudah mnjadi satu trend

    ReplyDelete
  12. Beberapa kali dah baca review produk hansaegee ni best! Produk berkualiti setanding harganya. Berbaloi laaa... Ada sale memang patut grab promo

    ReplyDelete
  13. Wahhhhhhhh! Ramai jugak dah pakai produk ni kan. Mesti puas hti dan behave dalam memilih skincare kan. But onie pn sentiasa percaya pada produk korea sentiasa selamat dan berkesan.

    ReplyDelete
  14. Lia tengok ramai Cuba produk ni. Lia nak try juga sebab tengok bubble tu macam best je. Mesti muka lg bersih kan.

    ReplyDelete
  15. Produk ni memang baik lar. Lebih ramai yang patut cuba produk ni. Teksturnya nampak sangat baik. :)

    ReplyDelete
  16. banayk dah baca pasal produk hansaegee ni...maklumlah oroginal Korea gitu....kang nak cuba jugaklah lepas yang ada guna skrg ni dah habis

    ReplyDelete
  17. Dah makin banyak review terbaik berkenaan produk Hansaegee Nature hingga menyebabkan Rawlins terpengaruh nak membeli nie. Sabar Rawlins (sambil buka laman web nak membeli)

    ReplyDelete
  18. Aloe Bubble Cleanser ni memang dah dikenali ramai.. sebab produk dari hansaegee nature ni semuanya dari bahan semulajadi.. kulit sensitif pun sesuai pakai.

    ReplyDelete
  19. Aha sis guna cleanser ni juga ya. I have not try yet but i read many good review about it. Will check out their products.

    ReplyDelete
  20. Cleanser kalau dari aloe bubble ni memang bagus lagi pun tgk kandunganny ok jer

    ReplyDelete