Lazada Malaysia Rakan Niaga eCommerce Pertama Untuk S-26® Organic PROGRESS®

By mrsliez - 10:59 PM

Lazada Malaysia Rakan Niaga eCommerce Pertama Untuk S-26® Organic PROGRESS® | Pada 5 Julai yang lalu, Liez telah dijemput untuk menghadiri majlis di mana Lazada Malaysia dan Wyeth Nutrion telah mengumumkan kerjasama untuk penjualan online eksklusif S-26® Organic PROGRESS® yang merupakan susu organic yang juga rakan niaga eCommerce pertama. Ini juga sejajar dengan kempen Lazada Malaysia's annual mid-year Big Baby fair yang akan bermula 12 hingga 16 Julai ini secara eksklusif di LazMall.

Lazada Malaysia Rakan Niaga eCommerce Pertama Untuk S-26® Organic PROGRESS®
Leo Chow, Chief Executive Office of Lazada Malaysia
"Lazada komited untuk keselamatan, kualiti dan pelbagai jenis produk untuk setiap keperluan kanak-kanak. Kami bekerjasama dengan syarikat secara langsung untuk melindungi pelanggan melalui program Jaminan Formula Susu kami. Ini melibatkan jaminan produk yang sahih dan menyimpan produk-produk ini di bawah keadaan yang terjamin, dipantau di kemudahan kami untuk memberi keyakinan kepada. Kami dengan senang hati bekerjasama dengan jenama terkenal Wyeth Nutrisi sebagai pilihan platform eCommerce, dan ini mencerminkan kedudukan Lazada di pasaran sebagai destinasi gaya hidup yang dipercayai "

Wyeth Nutrition adalah jenama syarikat pemakanan kanak-kanak utama pertama yang menawarkan susu organik dalam Malaysia, yang boleh didapati secara eksklusif dalam talian secara eksklusif * di LazMall. S-26® Organic PROGRESS® dibuat menggunakan bahan tenusu dari 100% susu organik yang diimport, yang dirumuskan oleh Wyeth Nutrition, sebuah syarikat yang mempunyai lebih dari 100 tahun kepakaran dalam sains pemakanan. Ia mengandungi 11 nutrien utama termasuk DHA, AA, Oligofruktosa dan organik yang disahkan NASAA dengan meterai IFOAM. Susu yang digunakan berasal dari Ladang organik di Eropah & New Zealand, dari lembu tenusu yang diberi makanan organik yang diperakui.
Lazada Malaysia Rakan Niaga eCommerce Pertama Untuk S-26® Organic PROGRESS®
Kenny Wong, Business Executive Officer of Wyeth Nutrition
"Sebagai jenama syarikat pemakanan kanak-kanak yang pertama yang menawarkan susu organik yang tumbuh di Malaysia, Wyeth Nutrition berharap dapat mengembangkan lagi rangkaian susu organik selaras dengan trend semasa. S-26® Organic PROGRESS® dibuat dengan bahan tenusu ** dari 100% susu organik, yang berasal dari Eropah dan New Zealand. S-26® Organic PROGRESS® yang memaparkan Nutrilearn SystemTM mengandungi campuran nutrien yang dirumuskan secara saintifik yang menyediakan pemakanan yang sesuai untuk menyokong pelbagai dimensi pembangunan yang menyokong pembelajaran kanak-kanak. Sebagai jenama yang mematuhi piawaian tertinggi, perkongsian ini dengan Lazada membantu menyediakan ibu negara di seluruh negara dengan akses kepada produk susu organik kami di mana sahaja mereka berada."

Pelancaran S-26® Organic PROGRESS® di LazMall menjelang pameran tahunan Bayi Besar Lazada pertengahan tahun yang akan berlangsung dari 12 - 16 Julai 2019. Pembeli boleh penjimatan yang besar sehingga 80%, tawaran hanya RM 1 dan lebih daripada baucar berjumlah RM80,000 untuk produk seperti lampin, susu, kereta bayi, aksesori makan kanak-kanak dan banyak lagi
            
Lazada Malaysia Rakan Niaga eCommerce Pertama Untuk S-26® Organic PROGRESS®
Jimat bila membeli S-26® Organic PROGRESS® pada 4 Julai 2019
- potongan 50% dengan pembelian S-26® Organic PROGRESS®. Terhad 2 tin setiap pelanggan. Selagi stok masih ada.
- Beli 1 tin S-26® Organic PROGRESS® dan dapat PERCUMA ubat gigi Buds™ children’s. Selagi stok masih ada.
Lazada Malaysia Rakan Niaga eCommerce Pertama Untuk S-26® Organic PROGRESS®
Melalui Program Jaminan Formula Lazada Susu, para pelanggan dapat yakin tentang:
Keandalan Jenama - Semua produk formula susu yang dilindungi di bawah Jaminan Formula Lazada Susu dapat dikesan kembali kepada pengilangnya dengan keboleh percayaan 100%.
Kesegaran Produk - Semua produk formula susu yang dilindungi di bawah Jaminan Formula Lazada Susu mempunyai jangka habis tempoh enam bulan sekurang-kurangnya.
Pengendalian - Semua produk formula susu yang dilindungi di bawah Jaminan Formula
Lazada Susu disimpan dan ditangani mengikut piawaian yang ketat. Produk yang dijamin
dihantar kepada pelanggan seperti yang diiklankan.

Untuk keteranganlebih lanjut, silalayari S-26 GOLD® PROGRESS® Flagship Store di Lazada Malaysia.

  • Share:

You Might Also Like

2 comments

  1. Sekarang semua mudah je kan. Beli secara online je

    ReplyDelete
  2. Makin banyak barang keperluan seawal kanak2 dekat lazada. Mudah utk parents yang bekerja.

    ReplyDelete