Tuesday, February 9, 2021

Drama Marry Me Senorita Tonton Online Episod 01 Hingga Episod 20 (Full Drama)


Drama Marry Me Senorita Tonton Online Episod 01 Hingga Episod 20 (Full Drama) | Drama terbaru adaptasi dari novel karya Suri Ryana yang di tayangkan di Astro Ria. Mula bersiaran pada 2 Februari 2021 setiap hari Isnin hingga Khamis pada jam 10 malam.

Gambar: www.astro.com

Drama adaptasi dari novel 'Marry Me Senorita', karya penulis Suri Ryana yang diarahkan oleh Nur Ain Sharif dan juga Micheal Ang sebagai penerbit di bawah produksi Juita Viden Sdn Bhd. Penulis skrip pula terdiri daripada Rehal Nurharis dan Dayang Kartinah.

Gambar: Google

Pelakon dan watak: 

Janna Nick (Sofiy Leia), Dini Schatzmann (Isa Alejandro), Shaza Bae (Rossa Arabella), Meerqeen (Amar), Dato Jalaludin Hassan (Engku Aziz), Fadilah Mansor (Ungku Zaharah) Yasmin Hani (Engku Marini) dan ramai lagi.

Sinopsis:

Sofiy Leia yang dihalau oleh ibu saudara setelah kematian bapa saudaranya. Dia dikejar dan cuba menyembunyikan diri disebuah gazebo dimana Isa Alejandro juga berteduh akibat hujan lebat. Sepanjang malam itu, Sofiy bercerita tentang masalahnya ke Isa Alenjadro walaupun Isa seorang yang sombong.

Dia terkejut ketika Isa memperkenalkan dirinya sebagai bakal isteri. Isa meminta Sofiy untuk menikahinya bagi membantu memulihkan kepercayaan datuknya dan pada masa yang sama membantu memastikan keselamatan Sofiy dari Tina dan majikannya. 

Isa memperkenalkan Sofiy sebagai isteri untuk mendapatkan kepercayaan dari datuk dan neneknya selain untuk melindungi Sofiy. Isa meminta Sofiy menikahinya dan Sofiy setuju. 

Tidak lama kemudian, Safiy memaksa Isa memceraikannya sebelum menikahi Rossa. Selepas bercerai, Sofiy melanjutkan pelajaran ke luar negara. Bagaimana dengan Isa Alejandro selepas perceraian itu? Masih adakah cinta diantara Sofiy dan Isa.

Drama Marry Me Senorita Tonton Online Episod 01 Hingga Episod 20 (Full Drama)

Ralat :

Memandangkan pihak Astro telah mengambil langkah membuat laporan atas hakcipta video drama Marry Me Senorita, maka saya mengambil langkah dengan membuang kesemua link Tonton Marry Me Senorita Online Ep 1 Hingga Ep 20. Maaf atas segala kesulitan buat pembaca yang dihormati


1 comment:

  1. Assalamualaikum.
    Well, ni leps dah sekali tengok ni mesti tak leh stop nanti ni .heehhehe

    ReplyDelete