Friday, April 2, 2021

Tonton Online Drama Tak Sempurna Mencintaimu Episod 1 Hingga Episod 28 (Episod penuh)


Tonton Online Drama Tak Sempurna Mencintaimu Episod 1 Hingga Episod 28 (Episod Penuh) | Drama yang diadaptasi dari novel Tak Sempurna Mencintaimu, terbaru di slot Akasia yang menggantikan drama Pujaan Hati Kanda (Ulangan). Drama Tak Sempurna Mencintaimu mula bersiaran pada 29 Mac 2021 pada setiap Isnin hingga Ahad, jam 7 malam. Drama Tak Sempurna Mencintaimu dibarisi pelakon-pelakon terkenal seperti Intan Najuwa, Redza Rosli, Fendy Bakry, Rita Nadira, Ahmad Tarmimi Serigar dan ramai lagi.

Tonton Online Drama Tak Sempurna Mencintaimu Episod 1 Hingga Episod 28 (Episod Penuh)

Drama Tak Sempurna Mencintaimu di arahkan oleh Emi Suffian dibawah terbitan produksi Zeel Production Sdn Bhd. Drama yang diadaptasi dari novel yang ditulis oleh Rehan Makhtar yang diterbitkan pada tahun 2018.

Barisan pelakon dan watak Drama Tak Sempurna Mencintaimu
Intan Najuwa (Siratul), Redza Rosli (Mustaqim), Rita Nadira (Melissa), Fendy Bakry (Epul), 
Aniq Suhair (Safwan), Nafiez Zaidi (Fiqri), Azza Elite (Kak Siti), Ali Reza (Kyle), Lidyawati (Rokiah), Wan Maimunah (Hasnah), Ahmad Tarmimi Siregar (Mustafa) dan ramai lagi

Sinopsis Drama Tak Sempurna Mencintaimu

Mustaqim menyukai Sirat selepas berlaku kemalangan di antara Mustaqim dan adik Sirat, Safwan. Dari situ bermulalah hati Mustaqim jatuh hati pada Sirat walaupun Mustaqim cuba berlagak. Dalam diam, Mustaqim telah bersepakat dengan Safwan untuk mengenali sirat dan keluarganya.

Epul sangat baik dengan keluarga Sirat dan dia juga menyimpan perasaan terhadap Sirat. Tetapi niatnya ditentang oleh emaknya, Rokiah dan kakaknya, Siti. Mereka berdua mula berjumpa bomoh untuk menjatuh kan perniagaan nasi lemak Sirat dan juga dendam Rokiah terhadap emak Sirat, Hasnah kerana berkahwin dengan lelaki idamannya.

Mustaqim bermusuhan dengan bapanya, Datuk Mustafa kerana mengahwini gadis muda Melissa yang juga junior Mustaqim di universiti. Mustaqim menolak cinta Melissa dan membuatkan Melissa berdendam dan ingin membalas dendam dengan mengahwini Dato Mustafa. 

Melissa mula mengganggu Mustaqim dengan mengupah mengintip untuk mengekori Mustaqim. Dia juga tidak menghiraukan suaminya kerana perkahwinan itu hanya berdasarkan dendam dan juga harta.

Apa yang bakal terjadi di antara Sirat dan Mustaqim dan juga dendam Melissa terhadap Mustaqim? Jangan lupa saksikan secara online di bawah

Drama Tak Sempurna Mencintaimu Episod 11 - 
Drama Tak Sempurna Mencintaimu Episod 12 -
Drama Tak Sempurna Mencintaimu Episod 13 - 
Drama Tak Sempurna Mencintaimu Episod 14 - 
Drama Tak Sempurna Mencintaimu Episod 15 - 
Drama Tak Sempurna Mencintaimu Episod 16 - 
Drama Tak Sempurna Mencintaimu Episod 17 - 
Drama Tak Sempurna Mencintaimu Episod 18 - 
Drama Tak Sempurna Mencintaimu Episod 19 - 
Drama Tak Sempurna Mencintaimu Episod 21 - 
Drama Tak Sempurna Mencintaimu Episod 21 - 
Drama Tak Sempurna Mencintaimu Episod 22 - 
Drama Tak Sempurna Mencintaimu Episod 23 - 
Drama Tak Sempurna Mencintaimu Episod 24 - 
Drama Tak Sempurna Mencintaimu Episod 25 - 
Drama Tak Sempurna Mencintaimu Episod 26 - 
Drama Tak Sempurna Mencintaimu Episod 27 - 
Drama Tak Sempurna Mencintaimu Episod 28 - 


No comments:

Post a Comment