2017 Best Nine of Mrs Liez

By Mrs Liez - 7:01 PM

2017 Best Nine of Mrs Liez
Assalamaulaikum dan Salam Hari Selasa,

Sibuk kawan-kawan share 2017 Best Nine dalam IG masing-masing. Liez pun apa lagi nak juga la kan untuk mendapat tahu Liez punya pulak kan. Belek dan belek rupanya kena install Aplikasi di telefon Bimbit atau korang boleh je buat melalui PC atau Lappy korang. Klik sini untuk dapatkan 2017 Best Nine korang.

2017 Best Nine akan memaparkan 9 gambar yang korang kongsi dan mendapat likes terbanyak. Gambar yang mendapat Likes tertinggi adalah gambar sebelum majlis akad nikah Liez, bersama family Liez. Bila tengok balik, jumlah Likes Liez 17,231 dari 548 gambar yang Liez post pada tahun 2017. Jumlah follower pun meningkat tahun lepas. Ok la sebab Liez tak bandingkan dengan tahun 2016 so Liez tahu memang ada peningkatan dalam bilangan follower dalan IG Liez. Follower Liez pada 31 Disember 2017 ialah 1040 sahaja. Masih belum sehebat sahabat-sahabat blogger yang memiliki follower puluhan ribu.

Semoga tahun 2018akan menjadi tahun kebangkitan untuk Liez menjadi blogger yang dikenali di kalangan sahabat-sahabat blogger yang lain. Aminnnn

Yag belum cuba lagi 2017 Best Nine boleh la cuba

  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. lajunyaaa...kisah my bestnine xpost lagi...hehe

    ReplyDelete
  2. Wow! You have so many likes on Instagram. I haven't tried this Best 9 yet.

    ReplyDelete
  3. Samalah kita. Followers baru melepasi angka 1k. Jenuh nak naikkan. Huhu

    ReplyDelete
  4. nieyl x sempat lagi nak buat..kekeke..

    ReplyDelete
  5. eh sha buat tak kena install app pun hehe

    ReplyDelete