Monday, May 9, 2022

Kasut Lucca Vudor Pilihan Untuk Bergaya Buat Plus Size Di Hari Raya

Monday, May 09, 2022 0

Kasut Lucca Vudor Pilihan Untuk Bergaya Buat Plus Size Di Hari Raya | Selamat Hari Raya buat semua pembaca blog mrsliez.com dan sahabat-sahabat semua. Bagaimana dengan raya tahun ini? Suprise sangat kan?? Alhamdulillah syukur sebab kita dapat beraya seperti dahulu. Tiada lagi raya PKP yang buatkan pergerakan kita terbatas, takut-takut nak keluar menziarahi.

Persiapan raya tahun ini pun lebih sikit la sebab dua tahun kita hanya beraya di rumah kan? So kali ni Liez dan encik suami berbelanja lebih sikit untuk anak-anak dan diri sendiri. Dan tahun ini Liez nak bergaya sakan dengan kasut baru, tambahan lagi nak bergerak beraya ke rumah sanak saudara dan sahabat handai. Harus pilih kasut yang sesuai dan selesa, kena citarasa Liez. Liez akan ada masalah untuk mencari size kasut yang kena dengan kaki Liez dan rekaan yang berkenan dihati.  Kalau fikirkan memang lama Liez tak shopping beli kasut,  rasanya kali terakhir sejak berhenti kerja 5 tahun yang lalu. 

Liez sebenarnya cerewat bab kasut, bukan dari segi material sangat tapi bab size dan rekaan mengikut kaki. Tapi jenama Lucca Vudor tak perlu risau sebabnya sizenya sehingga 41 (Asia/EU), size 11 (US) dan 8 (UK). Liez pakai size 40 atau 41 mengikut rekaan kasut juga. Kaki giant sangat hehehe!!

Rambang sebenarnya nak pilih kasut yang mana berkenan dihati. Semua cantik-cantik dan unik. Jenuh scroll kasut-kasut di website www.luccavudor.com dan akhirnya berkenan dengan Fae 358-2 berwarna Coffee black. Liez pilih Fae sebab kebetulan kasut flat Liez pun dah teruk, ialah beli tahun 2017 memang tunggu masa je nak rosak.

Dan Liez tertarik dengan rekaan klasik dan warna yang sesuai dengan suaian pakai pelbagai warna. Nak pakai dengan seluar, skirt atau baju kurung pun memang macthing sangat! Sempat la melaram dengan kasut Lucca Vudor selama bercuti di Lexis Hibiscus tempoh hari. Serius cantik dan sangat selesa.

Kasut Rekaan Terkini Lucca Vudor Bukan Sekadar Cantik 



Pertama,
keistimewaan kasut dari Lucca Vudor ini adalah setiap kasut dihasilkan dari buatan tangan sepenuhnya untuk menampilkan ciri mewah dan eksklusif.  

Kedua, ia dihasilkan dengan menggunakan kulit anak kambing untuk memberikan keselesaan kepada setiap pemakainya selain kaki mudah bernafas dan tidak merimaskan.

Ketiga, rekaan kasut yang memberi ruang kepada jari kaki supaya tidak sakit akibat pergeseran atau terhimpit.

Keempat, tapak dalam kasut direka istimewa untuk memberi sokongan kepada k kami dengan terperinci dan sempurna dalam menggabungkan keselesaan, gaya kasut kerja selesa dan gaya hidup yang paling popular di Singapura


Korang nak tahu banyak sangat yang Liez suka dan nak tahu yang mana? Ini antara yang buat mata rambang. Jika ada rezeki lagi, nak sambar juga.

  Sammie 632-51 @ S$89.90

Sarina 631-47 @ S$99.90

                                       Fallon 808-14 @ S$119.90

Bagi Liez, untuk seorang yang cerewet pasal kasut memang Liez sarankan sangat beli Lucca Vudor ni. Yang memiliki kaki yang besar, tak susah untuk mencari rekaan kasut yang cantik dan selesa. Rekaan kasut Lucca Vudor juga sangat cantik dan terkini, ada klasik dan moden sesuai dengan citarasa pemakainya tidak kira tua atau muda. Recomended!!

Kalau ada yang berkenan dihati dan nak dapatkan kasut Lucca Vudor, korang boleh ke beli secara atas tailian di www.luccavudor.com atau ke outlet Lucca Vudor Malaysia di Atria Shopping Mall. Boleh dapatkan maklumat lanjut di secial media Lucca Vudor seperti dibawah:

Facebook: Lucca Vudor SG
Instagram: Lucca Vudor SG

MALAYSIA
Atria Shopping Gallary G-15
Jalan SS 22/23, Damansara Jaya, 47400
Pretaling Jaya,Selangor, Malaysia
Opening Hours: 11.00AM TO 7.00PM
 

SINGAPORE
Suntec City #02-346
3 Temasek Boulevard Singapore 038983
Opening Hours: 11.00AM TO 8.30 PM

Star Vista #01-30

Envy And Pride
1 Vista Exchange Green Singapore 138617
Opening Hours: 11.00AM TO 9.00PM

Beauty World Centre #02-30
Envy And Pride

144 Upper Bukit Timah Road Singapore 588177
Opening Hours: 11.00AM TO 7.00PM 


Wednesday, April 27, 2022

Mobile Legends : Bang Bang 3 Hero Kempen 515 Sambut Raya

Wednesday, April 27, 2022 2
Mobile Legends : Bang Bang 3 Hero Kempen 515 Sambut Raya | Janna Nick, Hairul Azreen dan Hun Haqeem, 3 hero Mobile Legends : Bang Bang sambut Raya. Mobile Legends : Bang Bang, arena pertempuran berbilang pemain mudah alih dengan komuniti permainan terbesar baru-baru ini mengumumkan ketiga-tiga hero bagi kempen 515 mereka pada Hari Raya ini.

Selebriti ini adalah penting untuk plan mengembangkan syarikat sebagai syarikat gaming antarabangsa dan memperkukuhkan kedudukan di Asia Tenggara.


Sejak dilancarkan pada 2016, kami sentiasa mengiktiraf rantau Asia Tenggara sebagai salah satu pasaran utama kami. Oleh itu, kami mengasimilasikan ciri permainan kami sedekat mungkin dengan budaya tempatan - menurut kenyataan rasmi yang dikeluarkan oleh MOONTON Games

Janna Nick, Hairul Azreen dan Hun Haqeem sambut Raya sebagai hero Mobile Legends : Bang Bang untuk kempen 515

Jom raikan raya dengan wira Mobile Legends : Bang Bang, Tang Wanwan, Ling dan Yin dimana mereka memulakan misi untuk menyelamatkan Hari Raya Tok! Jangan lupa saksikan video bertemakan Raya oleh MOONTON Games yang dipenuhi dengan mesej bermakna yang memfokuskan kepada Tok seorang wanita warga emas yang tinggal bersendirian dan memerlukan bantuan MLBB Heroes untuk membantu menjadikan raya Tok sebagai kenangan yang tidak dapat dilupakan. Dengan kuasa "We Together Than Me" adakah mereka berjaya menyelamatkan Raya Tok?

JANNA NICK sebagai Tang Wanwan

Ia sememangnya satu pengalaman yang mengagumkan di mana penggambaran ini dibuat dengan semua orang memakai baju raya di sebuah kampung. Benar-benar menyerlahkan suasana Hari Raya yang amat saya rindui

HAIRUL AZREEN sebagai Yin

Ini merupakan pertama kali saya membuat ketupat dengan tangan kosong saya. Satu pengalaman yang menakjubkan bagi saya dan kini saya boleh membuat ketupat sendiri di rumah

HUN HAQEEM sebagai Ling

Ia sememangnya satu cabaran bagi saya untuk mencuba dan menangkap ayam-ayam ini semasa penggambaran. Mereka begitu pantas! Nasib baik krew ada berkongsi beberapa helah tentang cara menangkap ayam.

Janna Nick sebagai Tang Wanwan in “Tang Wanwan: Quest for the truth”

Dilancarkan pada 17 April, Tang Wanwan kembali hidup apabila Janna Nick berjaya menampilkan persembahan terbaik dalam memainkan watak sebagai MLBB Hero, Tang Wanwan. Ramai yang kagum dengan personaliti comel Janna Nick tetapi juga hero yang sangat hebat yang berjaya menahan serangan hendap oleh seorang pembunuh upahan yang dihantar oleh Black Dragon yang pernah menjadi kawan baik Tang Wanwan. Untuk Tang Wanwan mencari kebenaran, dia perlu pergi ke M-World dan memulakan pencariannya.

Akan Datang! Filem Mini Solo Ling dan Yin
MOONTON Games juga telah menyediakan dua lagi filem mini solo yang manarik tentang Ling dan Yin yang dibintangi oleh Hun Haqeem sebagai Ling dan Hairul Azreen sebagai Yin akan datang tidak lama lagi.! Filem mini solo Ling, "Ling : The Chosen One" akan ditayangkan pada 24 April dan filen mini solo Yin, "The Ultimate Challenge" akan ditayangkan pada 02 Mei. Kedua-dua pelakon tidak sabar untuk menunjukkan beberapa pergerakan dan kemahiran koreografi yang unik dan hebat dalam filem mini masing-masing. Hairul Azreen dan Hun Haqeem memainkan peranan mereka yang luar biasa dengan menguasai pergerakan melawan menggunakan senjata mereka, berdasarkan cerita dan kemahiran hero.

Siri Animasi Global
Jangan ketinggalan juga Siri Animasi Global yang mempamerkan kisah-kisah lain tentang tiga hero MLBB ini. Memberikan satu lagi sisi hiburan kepada penonton dan peminat MLBB, Siri Animasi Global ini akan ditayangkan pada tarikh yang sama dengan filem mini ketiga-tiga hero itu.


Ulang Tahun ke-515 : Skin baru yang eksklusif, Tang Wanwan, Ling dan Yin boleh didapati untuk masa yang terhad!

Jangan ketinggalan untuk mendapatkan tiga skin baru ini yang akan tersedia untuk masa yang terhad semasa event berlangsung. Selain daripada estetika pakaian jalanan futuristik yang unik, skin ini juga menampilkan skill effect yang baru, bunyi dan suara.

Yang pertama akan dilancarkan, M-World Wanwan, kini boleh didapati dengan 899 berlian. M-world Ling akan dilancarkan pada 23 April, manakala M-World Yin pula boleh didapati pada 30 April. Ketiga-tiganya akan mendapat diskaun 30% selama tiga minggu dan boleh didapati di in-game store sehingga 5 Jun.

515 All Star Pre-heat
Anda mungkin dapat melihat pengurus bintang blockbuster dan juga 'influencers' paling hebat dari seluruh SEA semuanya berkumpul dalam satu video! Lihat semua persiapan di sebalik event besar itu dan juga kenali bintang secara lebih dekat.

Jangan lupa untuk undi 'Malaysian Influencers' kegemaran anda, Jess No Limit dan ChooxTV dalam All Star Voting event nanti dimana yang akan bertanding adalah seramai 200 influencers yang bersaing untuk merebut tempat di ALLSTAR Showdown! MOONTON Games juga teruja untuk mengumumkan kerjsamanya dengan salah satu jenama telefon dan elektronik terkemuka dunia iaitu Samsung Electronics. Samsung juga akan tampil bersama di ALLSTAR Showdown 2022.

Samsung Malaysia teruja untuk mengumumkan kerjasama kami dengan ALL STAR. Dengan kerjsama ini, kami berharap dapat menunjukkan prestasi peranti siri Galaxy A dan mampu memberikan pengalaman yang mengagumkan untuk gamers - kata KM Liew, Ketua Perniagaan MX, Samsung Malaysia Electronic.

Fasa undian All Star akan bermula pada 29 April dan berakhir pada 4 Mei. Nantikan lebih banyak kemas kini di halaman Facebook MLBB Malaysia yang juga akan melancarkan kempen untuk menyerlahkan lagi fasa pengundian All Star pada 29 April nanti.

Penduduk tempatan digalakkan untuk mengambil bahagian dengan berkongsi siaran kempen ke halaman facebook masing-masing dan pemenang akan dipilih untuk menerima kad Touch N' Go bertemakan time-limited 515 dan barangan MLBB yang lain

Tang Wanwan, Ling dan Yin akan membuat penampilan bermula 16 April 2022 dan seterusnya.

Tahun ini MLBB 515 M-WORLD membawa seni ke tahap yang lebih baik. Ia bukan sekadar mural biasa. Ia lebih daripada apa yang anda lihat. Mobile Legends telah menggabungkan kreativiti dengan teknologi terkini, pengalaman AR. AR, yang bermaksud 'Augmented Reality' (Realiti Diperkukuh), ialah pengalaman interaktif persekitaran dunia sebenar di mana objek dalam dunia nyata dipertingkatkan oleh maklumat persepsi yang dijana komputer. Ia juga merupakan versi dunia fizikal sebenar yang dipertingkatkan yang dicapai melalui penggunaan elemen visual digital. AR ialah trend yang semakin berkembang dalam kalangan syarikat yang terlibat dalam pengkomputeran mudah alih dan aplikasi perniagaan.


Untuk pengguna mendapatkan pengalaman ini, pengguna perlu pergi ke mana-mana karya seni mural yang telah dipasang di mercu tanda terkenal di Kuala Lumpur dan Johor. Pengguna perlu 'browse' 515Mworld efek di Instagram dan menghalakan kamera mereka ke arah logo kempen 515 pada mural dan menyaksikan M-world dihidupkan. Satu lagi perkara yang hebat ialah, Mobile Legend mempunyai hidden gem QR code pada mural dan pengguna perlu menjawab kuiz untuk memenangi epic skin yang unik. Aktiviti ini sedang berjalan sehingga 15 Mei 2022.

Untuk info lanjut, sila follow Mobile Legends : Bang Bang di Facebook, Youtube, dan TikTok. Muat turun game dan nikmati perayaan ini di App Store and Google Play sekarang!

Mengenai MOONTON Games


Ditubuhkan pada 2014, MOONTON Games ialah sebuah syarikat global yang khusus untuk pembangunan permainan, penerbitan dan e-sukan. Dengan lebih 1000 pekerja di seluruh dunia, syarikat itu mengendalikan pejabat di Indonesia, Malaysia, Singapura, Hong Kong, Filipina dan tanah besar China. Ia telah berjaya melancarkan beberapa permainan mudah alih berprofil tinggi secara global di lebih 30 negara di seluruh dunia. Mobile Legends: Bang Bang ialah permainan bintang semasa dan arena pertempuran dalam talian berbilang mudah alih (MOBA) terkemuka di seluruh dunia.

Mengenai Mobile Legends: Bang Bang


Mobile Legends: Bang Bang ialah permainan Mobile Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) paling popular di seluruh dunia yang menyatukan komuniti melalui kerja berpasukan dan strategi. Dengan lebih satu bilion pemasangan dan 105 juta pengguna aktif bulanan, permainan yang memenangi anugerah itu adalah antara 10 teratas yang paling banyak dimainkan di lebih 120 negara. Dengan capaian yang meluas di seluruh rantau Asia Pasifik, berbilang pemain tersedia di 190 negara dengan kehadiran esports global yang meluas.

Mengenai Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung memberi inspirasi kepada dunia dan membentuk masa depan dengan idea dan teknologi transformatif. Syarikat itu mentakrifkan semula dunia TV, telefon pintar, peranti boleh pakai, tablet, peralatan digital, sistem rangkaian dan memori, sistem LSI, penyelesaian faundri dan LED. Untuk berita terkini, sila lawati Bilik Berita Samsung di news.samsung.com.

Saturday, April 23, 2022

Maaf oleh Izmir Fareez

Saturday, April 23, 2022 0
Maaf oleh Izmir Fareez | “Single baru Izmir Fareez yang berjudul 'Maaf' menyentuh isu kekeluargaan, suami yang tidak menghargai isteri dan akhirnya menyesal diatas kematian isteri kerana tidak sempat untuk memohon maaf kepada isteri.”

Demi meneruskan langkah dalam industri muzik dan dakwah tanah air, Izmir Fareez kini mempertaruhkan single terbaru berjudul 'Maaf' hasil ciptaan Akmalul Azmi sebagai pencipta lagu dan Izmir Fareez sendiri sebagai penulis lirik.

Menurut Izmir Fareez, pengarah muzik dan penerbit untuk lagu 'Maaf' ini adalah Along Exists dan pembantu penerbit, Imtiaz dari kumpulan Simfoni.

Menurut Izmir Fareez lagi, pada asal lagu 'Maaf' ini dicipta pada tahun 2020, ianya bukanlah berkisarkan tentang kekeluargaan tetapi ianya berkaitan tentang penceritaan kematian seseorang. Setelah dipersembahkan lagu tersebut kepada Along, beliau mengatakan lagu berbunyi 'jiwang 90an' ini tidak sesuai dengan lirik yang berat seperti kematian kerana lagu yang berbunyi 'jiwang 90an' ini kebanyakannya akan dikaitkan dengan kisah percintaan. Maka, beliau menyarankan agar tukar lirik kematian kepada percintaan.

Akhirnya, lirik yang berkisarkan tentang percintaan telah siap digubah oleh Izmir Fareez tetapi disebabkan saat dan ketika itu Covid-19 yang semakin berleluasa di Malaysia, pergerakan terbatas ke studio untuk membuat rakaman muzik dan vokal. Sehinggalah kerajaan mengumumkan pergerakan merentas daerah dan negeri dibenarkan, maka bermulalah rakaman muzik dan vokal lagu 'Maaf' ini pada tahun 2021.

'Maaf' adalah sebuah lagu yang mengisahkan perceritaan kehidupan seorang suami dan isteri setelah berkahwin selama 3 tahun. Setelah hidup berumahtangga yang mereka bina, hanya isteri seorang sahaja yang menunjukkan rasa cinta dan kesetiaan kepada suami tanpa rasa jemu dan lelah, tetapi suami semakin lama hidup berumahtangga semakin pudar cinta dalam hatinya terhadap isteri. Sehinggalah isteri jatuh sakit dan meninggal dunia, maka suami mula rasa kehilangan dan menyesal dengan pelakuan dan layanan yang diberikan kepada isteri ketika hidupnya dan tiada lagi cinta dan kasih sayang setelah isteri meninggalkan suami buat selama-lamanya. Penyesalan yang dirasai oleh suami tidak dapat mengubah apa-apa kerana isteri tidak akan kembali kepada suami buat selama lamanya. Hanya mengharapkan agar isteri mengampunkan dosa suami di akhirat nanti.

Penggambaran video muzik lagu 'Maaf' yang diarahkan oleh Ahmad Nasuha dari NSPIXTURES dijalankan selama dua hari di Alor Setar dan Sungai Petani Kedah. Bagi setiap urusan penggambaran diuruskan oleh Imtiaz dari kumpulan Simfoni selaku Pengurus Projek untuk lagu 'Maaf'.

Pelakon utama di dalam video muzik ini adalah Arie Laso dan Aleya Trisya yang kedua-duanya juga merupakan model pakaian lelaki dan perempuan.

'Pada asalnya memang kita hendak membuat penggambaran muzik video ini di sekitar Kuala Lumpur tetapi disebabkan pengarah, teknikal dan pelakon-pelakon menetap di utara, jadi kita membuat keputusan untuk membuat penggambaran di sekitar negeri Kedah', ujar Izmir Fareez.

Ditanya mengenai harapan Izmir Fareez terhadap lagu ini, beliau menjawab, 'Saya berharap agar lagu ini dapat diterima oleh seluruh lapisan masyarakat kerana lagu ini berunsurkan kekeluargaan yang kita sendiri hadapi dan tempuhi di dalam kehidupan kita.'

Muzik video lagu 'Maaf' ini boleh ditonton di laman Youtube rasmi Inteam Digital dan boleh didengari di platform digital seperti Spotify, Joox, Itunes, Deezer, Kkbox atau boleh juga menerusi permintaan lagu di stesen-stesen radio di tanah air.

Sebarang maklumat lanjut atau undangan persembahan boleh berhubung terus dengan Imtiaz di talian 017-2558834.


Friday, April 22, 2022

#ShopeeDeliversLove Meneruskan Tradisi Menghargai Rakan Penghantar Pada Ramadan Ini

Friday, April 22, 2022 0
#ShopeeDeliversLove Meneruskan Tradisi Menghargai Rakan Penghantar Pada Ramadan Ini | #ShopeeDeliversLove, sebuah kempen oleh Shopee untuk menghargai rakan kongsi penghantaran, kembali pada Ramadan ini. Kempen ini berlangsung dari 11 April - 22 April di mana rakan penghantaran Shopee dan ShopeeFood boleh mengambil makanan berbuka puasa mereka dari Hab Penghantaran Shopee terpilih.


Wong Chee Mun, Ketua Pembangunan Perniagaan ShopeeFood Malaysia mengulas, “Kami mahu memastikan rakan penghantaran kami dapat berbuka puasa dengan selesa semasa bekerja. Rakan penghantaran adalah rakan kongsi yang dihargai kerana mereka membantu kami menyokong pendigitalan industri F&B di Malaysia. Semasa Ramadan, sesetengah rakan penghantar perlu membuat perubahan pada jadual penghantaran mereka. Kami berharap usaha ini membantu mereka pada masa yang sama menyampaikan mesej kepada rakan penghantaran kami bahawa mereka dihargai."


Mendengar secara langsung daripada rakan penghantar ShopeeFood tentang pengalamannya, kami bercakap dengan Ahmad Fikri Tajuddin, 28 tahun dari Ampang. “Saya telah bersama ShopeeFood selama lebih setahun dan ini adalah Ramadan pertama saya sebagai rakan penghantaran makanan. Saya memilih untuk menjadi rakan penghantaran makanan berbanding pekerjaan lain semasa pandemik kerana sebagai rakan penghantar saya mempunyai kebebasan dan fleksibiliti untuk merancang waktu kerja saya. Sebagai contoh, untuk menyambut Hari Raya tahun ini, saya dapat merancang untuk lebih banyak penghantaran dan tambahan waktu bekerja untuk mendapatkan lebih banyak belanja untuk Hari Raya.

Mengenai sama ada terdapat cabaran tambahan semasa menghantar makanan pada bulan Ramadan, Fikri berkata, “Menghantar makanan pada bulan Ramadan mempunyai cabaran yang sama seperti hari-hari biasa. Cuaca Malaysia yang mencabar, kesesakan lalu lintas serta keadaan jalan yang buruk seperti jalan berlubang, serpihan dan papan tanda jalan yang hilang adalah antara cabaran yang kami hadapi setiap hari sebagai rakan penghantar makanan.” Tambah Fikri, setakat ini tiada halangan besar untuk menyempurnakan penghantarannya tetapi memenuhi tempahan dalam cuaca buruk agak mencabar kerana penunggang perlu lebih berhati-hati di jalan raya.

Bagi memastikan dia mempunyai masa berbuka puasa sambil menyiapkan tempahan, Fikri merancang jadualnya dan menyediakan juadah dari rumah. “Sepanjang Ramadan saya mengubah sedikit rutin saya supaya saya mempunyai masa yang mencukupi untuk berehat di antara penghantaran. Saya juga memperuntukkan sedikit masa untuk berbuka puasa dengan membawa minuman dan makanan ringan sendiri seperti roti. Jika tiada penghantaran pada pukul 6:30 petang, saya akan berhenti berbuka puasa dahulu sebelum meneruskan penghantaran,”

Mengulas tentang #ShopeeDeliversLove , Fikri menghargai usaha tersebut. “Memandangkan rakan penghantar biasanya bergerak, mendapat makanan bungkus akan membantu kami memberi tumpuan kepada penghantaran dan berbuka puasa tepat pada masanya.”

Di samping itu, pengguna Shopee juga boleh mendapat tawaran hebat apabila mereka membeli Domino’s Pizza dari 12 April - 12 Jun. Peminat piza boleh membeli pizza Domino’s bersaiz peribadi pada harga RM5 di kedai dengan ShopeePay sebagai kaedah pembayaran. Untuk setiap pembelian piza peribadi, pengguna layak mendapat pulangan tunai RM1 daripada ShopeePay.

Bagi pengguna yang menempah di laman web Domino’s Pizza, mereka boleh mendapatkan Domino’s Pizza bersaiz besar pada harga RM20.90 sahaja. Untuk menebus harga istimewa, beli baucar RM1 Sen daripada ShopeePay pada aplikasi dan tebus kod semasa pembayaran di laman web Domino’s Pizza. Pembelian yang berjaya akan melayakkan pengguna mendapat pulangan tunai RM1.10 apabila mereka membayar menggunakan ShopeePay

Thursday, April 21, 2022

Harley Raya Bersama Hisense Offers Discounts Up To RM6,000

Thursday, April 21, 2022 0
HARLEY RAYA BERSAMA HISENSE OFFERS DISCOUNTS UP TO RM6,000 | Hisense Malaysia Celebrates Raya With A Whole-Lot Of Deals, Gifts And Prizes To Be Won

With Raya just around the corner, it may be time to give your home the upgrade it deserves. Hisense Malaysia will be launching one of their biggest promotion campaigns, Harley Raya Bersama Hisense. There will be a variety of deals, gifts and prizes to be won from 15th April till 31st May 2022.

Malaysians can expect better offers and exciting gifts with purchases of selected Hisense devices. Hisense 100’’ Smart Laser TV 100L5F is the latest high-tech and eye-friendly television which offers 4K picture quality for a home cinema experience and will be available for purchase with a RM3,000 discount. On top of the discount, those who purchase this premium Smart Laser TV will receive a one-year free subscription to Netflix worth RM600 as well as a free Hisense 70’’ A6500G TV worth RM5,799.

“Hari Raya is a time celebrated by many of us here in Malaysia and it is our honour to be able to bring Malaysians a range of offers across all Hisense products this upcoming joyous season. We have prepared many gifts for those who purchase selected models during this campaign from Netflix gift cards, Touch ‘n Go vouchers to premium kitchenware. We hope many enjoy the exclusive offers and gifts we have in-store during our Harley Raya Bersama Hisense,” Mr. William Li, Managing Director of Hisense Malaysia.

Here are some highlight deals and gifts offered during Harley Raya Bersama Hisense:

Product

Model

RRP

Promo Price

Gift(s)

TV

100’’ 4K Smart Laser TV 100L5F

RM29,999

RM26,999

1 year subscription of Netflix worth RM600 + Hisense 70’’ A6500G TV 

TV

75’’ 8K ULED Android U900KF

RM24,999

RM18,999

RM300 Netflix gift card

TV

65’’ 4K ULED TV U7G 

RM5,999

RM4,199

Touch ‘n Go RM100 gift card

TV

85’’ 4K UHD TV A7G

RM12,999

RM8,399

Touch ‘n Go RM200 gift card

TV

70’’ 4K Android A6500G

RM5,799

RM3,899

MPOW Sports Bluetooth 5.0 Earphone

Fridge

4 Door Inverter 720L RQ768N4ABU

RM6,599

RM5,699

Touch ‘n Go RM200 gift card

Fridge

Side by Side Inverter 640L RS700N4AWBUI

RM5,959

RM4,799

Touch ‘n Go RM100 gift card

Load Washer

Front Load Washer and Dryer 

10.0KG WDQY1014EVJM

RM3,399

RM2,899

Digital Scale

Air Cond

KA Smart Inverter R32 AI25KAGS

RM3,759

RM3,039

Digital Scale

*Please refer to the leaflet for full list of deals*

Malaysians can get these and many more offers with free gifts at all authorised Hisense retail stores across Malaysia. To redeem the gifts, go to https://campaign.hisense.com.my/raya22 and fill up the purchase details accordingly.

Harley Raya Spend & Win Lucky Draw

Hisense Malaysia is also organising a spend & win lucky draw for all who purchase a minimum of RM2,000 in a single receipt at any Hisense authorised retail stores in Malaysia or Hisense authorised online stores. Those who join the lucky draw can stand a chance to walk away with Hisense products and other prizes worth up to RM15,000. The prizes are such as Hisense 65’’ 4K ULED TV, 2.5HP R32 Inverter Air Cond, Front Load Washer 8.5KG, as well as Raya hampers and Lotus vouchers of up to RM500. Be sure to fill in the details of your purchase at https://campaign.hisense.com.my/raya22 from 15th April to 31st May 2022 to join in the lucky draw.

To find out more about Hisense Malaysia’s events and promotions, visit Hisense Malaysia and follow @HisenseMalaysia on Facebook, and YouTube.