LAYAN SELERA DENGAN DOMINO'S PIZZA SEMPENA KEMPEN IT'S ALL ABOUT YOU

By Mrs Liez - 10:22 AM


LAYAN SELERA DENGAN DOMINO'S PIZZA SEMPENA KEMPEN IT'S ALL ABOUT YOU | minggu lepas memang minggu yang paling sibuk. Sibuk berulang alik ke Jempol untuk jemput adik ipar dekat Pulapol, kemudian jadi supir untuk ayah dan mak ke sana ke sini. Memang meletihkan. Sampai tak sempat masak. Tapi nasib ada Domino's pizza. Memang anak-anak suka sangat. Tahniah!!! Domino's Pizza kerana kekal bertapak di hati rakyat Malaysia dari tahun 1997.

Bila sebut Domino's pizza memang menjadi pilihan satu-satunya buat kami sekeluarga. Tiada lain dan tiada yang boleh menggantikan Domino's Pizza. Serius tau sebabnya kualiti yang Domino's pizza berikan kepada pelanggannya SUPERB! Dan Liez tidak pernah mengalami kesukaran atau masalah ketika berurusan dengan Domino's Pizza.

LAYAN SELERA DENGAN DOMINO'S PIZZA SEMPENA KEMPEN IT'S ALL ABOUT YOU
LAYAN SELERA DENGAN DOMINO'S PIZZA SEMPENA KEMPEN IT'S ALL ABOUT YOU
Minggu lepas lepas rasanya dua kali Liez sekeluarga makan pizza. Rezeki keluarga kebetulan Ayah Mak dan adik no 3 Liez ada. Antara kegemaran Liez kalau thin crust. Wow memang selera tau. Kalau topping pulak, semua yang ada dekat Domino's tu la kegemaran Liez sekeluarga. Kami akan tukar topping tiap kali beli. Bukan apa, nak rasa kesedapan semua topping yang ada.


Tak susah pun dapatkan Domino's Pizza ni. Kalau korang tidak memiliki kenderaan atau tidak ada masa untuk keluar membeli, korang boleh buat tempahan melalui panggilan telefon di 1-300-888-333 atau melalui laman web www.dominos.com.my. Penghantaran boleh dibuat bila-bila masa sahaja. Tak perlu pening nak fikir banyak. Pizza siap hantar depan pintu rumah korang tau.

Bagi yang ada masa dan sempat untuk pick-up sendiri, korang boleh set masa yang sesuai dan pilih untuk mengambil di outlet berhampiran. Mudah dan cepat.
LAYAN SELERA DENGAN DOMINO'S PIZZA SEMPENA KEMPEN IT'S ALL ABOUT YOU
LAYAN SELERA DENGAN DOMINO'S PIZZA SEMPENA KEMPEN IT'S ALL ABOUT YOU
Sempena kempen Its all about you, Domino's sangat berbesar hati ingin mendedikasikan kepada pelanggan-pelanggan setia Domino's yang sentiasa memberikan sokongan dan terus memilih Domino's Pizza sebagai pilihan no 1. Domino's pizza berjanji akan memberikan perkhidmatan dan rasa yang terbaik untuk peminat mereka semoga mereka terus dapat menikmati rasa pizza yang sedap dan terbaik.


Pelbagai promosi dijalankan untuk tahun ini dan mendapat sambutan dari pencinta Domino's.

Harapan Liez semoga Domino's terus kekal menyediakan pizza yang enak serta terbaik untuk rakyat Malaysia. Pelbagaikan citarasa pizza dan menu lain untuk memikat hati rakyat Malaysia yang sentiasa menggemari Domino's Pizza.

  • Share:

You Might Also Like

24 comments

  1. Dominos banyak variety. Memang suka cheese crust, boleh tarik-tarik. Ya Allah sedap sangat ! PROMOTION pun selalunya banyak sangat.

    LEARN YOUR ACTUAL ELIGIBILITY TO APPLYING FOR A HOME LOAN

    ReplyDelete
  2. wah feveret kitaorang ni yummy

    ReplyDelete
  3. yummmyyyy...lama xmkn dominos pizza...lapar plak tgk

    ReplyDelete
  4. Dominos mmg fave kami sekelaurga jugak. Dah la Pizza dia sedap, anak-anak pun suka drummet dia. Delivery pun laju. Tu yg penting. Hhe

    ReplyDelete
  5. Semalam baru order Domino's. Anak ruby berebut ha nak pizza cheese tu. Hehehe. Domino's ni best sebab banyak voucher, berlambak kat rumah. Kadang sampai lupa nak guna. Hehehe. Nanti boleh join kempen ni.

    ReplyDelete
  6. I like to eat pizza, and forgot that I need to order soon. Busy schedule and send son tuition, now I need to think what for dinner. Maybe check online for their order now!

    ReplyDelete
  7. Rawlins paling gemar yang anchovy tu! Wajib ada setiap kali order. Pastu makan ayamnya plak. Pehhhhh! Terus rasa lapar lagi nie

    ReplyDelete
  8. Nyum nyum sedapnya domino's. Favourite saya tau sebab domino's ni tak jemu di makan.roti pun lembut je. Yg penting cheese banyak..

    ReplyDelete
  9. We love pizza, especially domino pizzas.. so yummy, so delicious.. time to order and eat domino.. heheheheh

    ReplyDelete
  10. mm sedapnyaa makan pizza Dominos! qeela pon suka jugak makan Dominos ni, pizza, bread etc semua sedap2 jugak kan hehe. Best jugak tgk latest promo diorang ni, ni yg buat rasa nk terjah Dominos ni lagi ni hehe 😃

    ReplyDelete
  11. Okay, dah 5 bulan saya pantang makan pizza. Hari ni pantang dah habis, seminggu dua lagi nak makan dominos lah hahahaa

    ReplyDelete
  12. Siyesla lama tak makan pizza. Bile tengok post ni lepastu ada offer best mmg nk kena order ni.haha.. nasib dekat dgn rumah. Senang delivery. Baucer pon selalu dapat banyak.

    ReplyDelete
  13. Wah, nampak poster ada domino pizza baru lah. Suka sangat makan domino sebab memang sedap dan senang nak order online. Terbaik Domino bertahun-tahun di Malaysia

    ReplyDelete
  14. Yeah, Domino pizza tetap di hati..yg hut hut tu memang dah tak pandang lama..haha..biasanya kalau ada promo baru, mesti kami sefamili akan cuba..

    ReplyDelete
  15. Jangan lah hasut kita dengan Dominos ini lama tak makan pizza yang sedap dan rangup kat sini hehehe bestnya tambah best kalau dapat baucer lagi hehehehe sapa nak buat contest kita nak masuk...

    ReplyDelete
  16. alright nanti nak try la yang pakej ni, anak I suka sangat makan domino ni, kalau I pula suka yang ada mozarela dalam lipatan hujung, memang sedap makan panas panas, ada pula voucher jadi lagi murah ... haritu nak join contest tapi baca macam banyak syaratje :(

    ReplyDelete
  17. Lama tak makan piza. Yg penting memang faveret Domino Classified Chicken! Tak berkesempatan join Domino event lately sb kerja. Craving for pizzza!!

    ReplyDelete
  18. Bestnya dah lama x pekena pizza dominos. Suka pizza ni sebab dia ada banyak varian yg menarik. Tgk gmbr pizza ni trs rasa nak order

    ReplyDelete
  19. Dominos pizza tak pernah mengecewakan kita.. Sebab roti dia sangat lembut walaupun dah sejuk dan kalau ada cheese tak pernah kedekut.. Dominos sentiasa menjadi pilihan jika nk bersantai2..

    ReplyDelete
  20. Oh ada kempen ye. patut la tengok ramai betul yg upload gambar makan pizza domino's ni, buat kita teringin je. Hehe. weekend nnt nak pi cari domino's terdekat la

    ReplyDelete
  21. Domino Pizza is my favourite. With this promotion going on, hard for me to resist. Yummy...

    ReplyDelete
  22. yeah..its about us and Domino's kan

    ReplyDelete