Bergambar Penuh Fantasi Di Taman Agacia Kampar Perak

By Mrs Liez - 2:30 PM

Bergambar Penuh Fantasi Di Taman Agacia Kampar Perak | sempena cuti Tahun Baru Cina baru-baru ni kami balik bercuti ke rumah mertua di Ipoh. selalunya kalau balik Ipoh memang tak kemana-mana melainkan ke tempat makan kegemaran atau lepak dekat rumah je. Tapi kali ini Liez menyuarakan hasrat hati nak ke satu tempat yang dah ramai kawan-kawan blogger dah pergi.


Taman Agacia Kampar Perak

Sebenarnya bandar Kampar terkenal pada zaman dahulu kerana kekayaan hasil bumi iaitu biji timah dan menjadi tumpuan perdagang-perdagang dari seluruh dunia. Terkenal sebagai gelaran 'The Trail of Kampar' dan menjadi lokasi untuk yang sukabergambar atau selfie. Liez akhirnya sampai juga di lokasi popular ini yang jaraknya hanya 20 - 30 minit dari Ipoh.







Waktu ini memang panas terik so tak banyak gambar yang sempat diambil. Cukuplah sekadar kenangan. 


Satu lagi, kekonon la kita nak fefeeling sweet dengan cik abang kita. Sekali anak dara kita sabotage gambar tu. Dan dia pun sibuk nak buat yang sama.

  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. Anak pun nak sama macam ibunya ye..alahai anak.Melawat di tempat bersejarah..

    ReplyDelete
  2. Adeiii bila nak sampai pulak sini. Dari aritu lagi nak pergi tak juga singgah. Kena paksa yop singgah sini jugak.

    ReplyDelete
  3. bestnya! cantik gila tempat ni, tapi kenapa kosong je ni? mana orang haha

    ReplyDelete
  4. huhu..jeles ahhh tak sampai sini lagi

    haiyaaa manyak sibuk itu Qaseh...hahaha

    ReplyDelete
  5. Panas sangat sini liez. Kena pergi awal2 pagi atau lewat petang. Kalau tak lencun baju woo.

    ReplyDelete
  6. Tak tau pun ada tempat cantik macam ni. Akan masuk bucket list bila terjah Perak nanti.

    ReplyDelete
  7. uuish lawa tempatnya.. tempat sesuai nak masuk Instagram ni. bangunan2 ade yang warna pastel hehe comel =D

    ReplyDelete