Ads

Kumpul Duit Mudah Dengan Hanya Menonton Iklan di JAG

By Mrs Liez - 9:00 AM


Kumpul Duit Mudah Dengan Hanya Menonton Iklan Di JAG | terkejut kan bila dapat tahu boleh dapat kumpul duit hanya dengan menonton iklan? Liez nak share satu aplikasi yang membolehkan korang kumpul mata (point) untuk ditukarkan dengan duit atau shopping voucher.

Aplikasi yang Liez maksudkan adalah JAG. Dengan adanya JAG, korang hanya perlu tonton iklan dan sharekan pada sosial media korang. Setiap kali korang tonton atau kawan-kawan korang klik dan tonton iklan berkenan, mata atau point akan dikumpul dan masuk dalam aplikasi korang. 

Jom ikut langkah mudah untuk  muat turun aplikasi JAG.

1. Pergi ke Play Store, taip JAG dan muat turun atau klik JAG

2. Daftar masuk, masukkan username Lizies03021 sebagai referral. Dan korang boleh mula tonton iklan dan sharekan sama ada pada social media korang.

Kumpul Duit Mudah Dengan Hanya Menonton Iklan di JAG
3. Jika mata atau point yang dikumpul cukup, korang boleh menebus dengan duit atau pun shopping voucher. Mudahkan?



Kumpul Duit Mudah Dengan Hanya Menonton Iklan di JAG

Point yang korang kumpul boleh ditukar dengan wang tunai, voucher makanan dan minuman, gift card petrol, prepaid telefon dan bermacam lagi. Kira tak rugi korang join JAG.

Jangan lepaskan peluang untuk jana pendapatan hanya dengan menonton dan share iklan yang ada.

  • Share:

You Might Also Like

3 comments

  1. Okay Mrs. Liez, nanti LZ sign up guna referral code Mrs. Liez..
    LZ suka bila points boleh ditukar dengan cash dan voucher..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks LZ...jom sesama jana pendapatan tambahan

      Delete
  2. Ana dah sign up last year. Baru baru ni redeem buat pertama kali. Ngee.

    ReplyDelete