15 October 2012

SEPARUH AKU - NOAH BAND

12:55 AM 0


Video: YouTube

Dan terjadi lagi kisah lama yang terulang kembali
Kau terluka lagi dari cinta rumit yang kau jalani
Aku ingin kau merasa kamu mengerti aku mengerti kamu
Aku ingin kau sadari cintamu bukanlah dia

Dengar laraku, suara hati ini memanggil namamu
Karena separuh aku dirimu

Ku ada di sini, pahamilah kau tak pernah sendiri
Karena aku selalu di dekatmu saat engkau terjatuh
Aku ingin kau merasa kamu mengerti aku mengerti kamu
Aku ingin kau pahami cintamu bukanlah dia

Dengar laraku, suara hati ini memanggil namamu
Karena separuh aku dirimu

Dengar laraku, suara hati ini memanggil namamu
Karena separuh aku, menyentuh laramu
Semua lukamu telah menjadi milikku
Karena separuh aku dirimu

12 October 2012

Kena Tinggal Lagi ....

10:30 PM 0
Sunyi nya malam nie huhuhuhu.. Sunyi sebab my Dearie sekarang berada 
di Shanghai sedang bersuka ria disana..
Hihihihi..company my Dearie buat trip ke Shanghai.
Pukul 4 pagi tadi dah kluar rumah hantar my Dearie ke office coz ader transport
di sediakan untuk ke KLIA. Flight pukul 9 pagi dan dapat message
ketibaan pada pukul 2 petang.

Bestkan dapat pergi sana..hmmmm 
Nak harap company isteri mu ini memang tak dapat la
Asyik dinner pun buat kat resort sendiri..
Cehhhhh..tak class langsung kan ???

Baru tadi my Dearie call..Rindu sehhh nak dengar suara dia.
Terkenang kenangan ketika kami berjauhan suatu masa dahulu.
Ketika my Dearie mengambil keputusan untuk bekerja di Dubai untuk memenuhi
impian kami untuk berumahtangga. Cari duit lebih katakan..
That time, memang call jarang skali. SMS dan video chatting la menjadi 
alat hubungan kami. Nak call memang mahal la..Even sms pun cepat je credit habis..

So sekarang macam merasa lagi la saat-saat berjauhan tu.
Tapi tak la rasa teruk sangat cuma tidur dua tiga hari nie sorang-sorang je la..
CIAN kannn..hihihihi

Hahhaha saje je buat ayat sedih, padahal xde la sedih sangat. Dah biasa kan
so normal la skali skala ditinggalkan..
Ape-ape pun tak sabar nak tunggu my Dearie balik isnin nie..
Nak peluk cium, gigit gurau  macam slalu. Gaduh-gaduh manja tiap2 hari.


NOTE:
I miss you cayang. Jangan notty2 kat sana tau.
I LOVE YOU..







09 October 2012

Alhamdulillah...sudah 2 tahun bersama

8:22 AM 0
Alhamdulillah dan syukur ke hadrat Illahi kerana masih menyatukan kami..

Sungguh indah kehidupan kami selepas bergelar suami isteri. Pelbagai suka dan duka sudah ditempuh. Gurau senda gelak tawa marah sayang benci rindu semua di lalui..

Dikurniakan suami yang sangat memahami dan penyayang. Dibimbing dengan penuh kasih sayang...

Ku memohon padaMU ya ALLAH, Kau ampunilah dosaku dan suamiku,keluarga kami, KAU tunjukkan la kami jalanMU, mengingati segala ajaranMU, menurut perintahMU dan sentiasa berusaha menuju ke arah kebaikan..

KAU berkatilah hidup kami, pekerjaan kami, makan minum kami, perbuatan kami dan perbuatan kami.

KAU rahmatilah hidup dan permudah dan permurahkan rezeki kami. Kurniakan kami zuriat Nabi Adam yang soleh dan solehah untuk menyinari hidup kami.

I LOVE YOU FEY QAUZ