16 November 2012

Holiday mood ...

10:43 AM 0
Memang takde mood nak kerja this week coz asyik kerja cuti kerja cuti so mood pun dh jadi lain.. Asyik ingat cuti dan asyik silap hari je .. Hihihihi

Sekarang kat office pun takde kerja nak buat. Duk melangut je la.. Isshhkkkk tak productive betul kerja hari nie..

Nak follow up quotation yang ader pun , ramai organizer yang still cuti.. Hmm next week baru mula balik...



14 November 2012

Deepavali Vathukal ......

1:15 PM 0
Best giler lepak beraya rumah mak sedara Saravanan aka Sanu.
Yang paling best, foods dia ... Makan bertambah.
Tapi, gambar makanan tak dapek nak ambik, coz
memasing gelojoh nak makan.

Zul, Liana, Echah, Nora, Me & Afifah

Menggila dengan Tuan rumah.

Sweet of me ...hihihi


Thanks to Saravanan aka Sanu coz sudi ajak kitaorang melahap
semua makanan you.

11 November 2012

Jogging dengan Aqil & Ivy .....

10:31 PM 0
Jogging nye sikit tapi makan nya yang lebih.

Makan angin dulu before lari...

Semangat betul abang...

Kakak memain lebih...

Yang nie, jockey professional la sangat ....

Kasi pecah lemak diperut tue kakak oiiii...

My Dearie dengan instructor kenit....

Yang nie part paling ditunggu tunggu.. Makan session yang kedua.
Bab makan paling best. Lepas jogging belikan dua beradik nie sandwich telur.
Adiknya belasah je makan yang kakak duk kunyah slow-slow sebab ader sayur.
Skali kena sound ngan My Dearie suruh makan sayur jugak..ditelan jugak la..
Hahahahahaha..Padan Muka !!!

Session kedua, lepak makan kat Ali Maju Setiawangsa.
Yang kakak makan tosai + milo panas. 
Yang abang belasah telue separuh masak + air laici ais.
Oooooo makan sungguh korang ye...

Open House at Ijan's House

10:12 PM 0
Hmmmm..dah basi pun cerita nie tapi nak cite jugak..
Raya hari tue aku, My Dearie dan budak office pergi beraya di rumah Ijan.
So beramai-ramai bak rombongan Cik Kiah la kan..

Actually tak pernah sampai pun umah ijan tapi senang la nak cari coz area gombak je..
Yang best bila g open house mesti la kan makanan nye.
Posing sebelum makan.

Zull menjadi sewel seketika...



Ijan buat Spaghetti dan nasik ayam yang sangat sedap. Tambah berkali kali la.
Yang lain pun sama gak.. 

Jogging with My Dearie, Mak and My Bambam

10:01 PM 0
Story dah lama pun tapi baru je nak upload coz tunggu nak upload
movie "Aku Terima Nikahnya" request by my colleagues yang gewdik tue.

Bukan nak story sangat la just nak upload photo budak Bambam
yang follow kami g jogg. Actually kebetulan my paksu lalu that area sebelum nak hantar
my maksu to her office. Lagipun berani nak ambik bambam coz mak pun ada sama.

Mak tak jogging pun just jalan-jalan. Lagipun lutut mak problem.
Doc cakap dah tak boleh jogging, takat jalan boleh la..







Seronok sangat My Dearie dapat bercanda ngan bambam.
Ye la, selalu jumpa dan nampak dia membesar. Dari tak boleh berjalan sampai
sekarang dah boleh berlari la si Bambam tue..

Memang geram bila tengok dia tau.. Memang slalu kena gigit pipi.hahahah
Tapi klau tengok muka Bambam serius je..hahaha macam patern muka aku la kan..
Sepatern je..masam je hihihihi