28 April 2016

KAMU EGOIS - ARI LASSO

7:00 PM 0


Lirik lagu: Kamu Egois
aku berdoa kamu menyadari
kamu sedang menyakiti aku
tapi tak merasa

kamu egois
tak memikirkan
aku terus menunggu dirimu
menunggu sadarmu

apakah alasanmu
jatuhkan aka selalu
sepertinya kamu
sudah sangat siap kehilangan cintaku

kamu seperti
lupa siapa kamu
kamu sedang menyakiti aku
tapi tak merasa

apakah alasanmu
jatuhkan aka selalu
sepertinya kamu
sudah sangat siap kehilangan cintaku

apa memang niatmu
lakukan semua itu
sepertinya kamu
sudah sangat siap kehilangan cintaku

apakah alasan kamu
jatuhkan aka selalu
sepertinya kamu
sudah sangat siap kehilangan cintaku

04 April 2016

KEMBALI BERTUGAS ....

8:00 PM 0
Hollaaaa.. selepas 2 bulan maternity leave
Kembali la kita ke alam pekerjaan semula.

Berat nak start kerja, bukan sebab apa..
Sebab kena pos anak ke nursery.. Jadi rindu sangat..
Du tertingat anak je la kan.. tapi this time Liez ok la dari masa 1st baby.

Just kali nie mencabar dari segi dan membawa 2 buah hati travel ke nursery.
Nanti Liez ceritakan ye..
Hope lepas nie akan rain la pos entri.
Nanti kita bercerita pasal bersalin, berpantang pulak ye..

So... WELCOME BACK LIEZ


P/S: Kan best kalau boleh buat macam nie..