MAJLIS PERLANCARAN APLIKASI CANNIS GABUNGKAN E-DAGANG 7 DALAM 1

By Mrs Liez - 5:46 PM


MAJLIS PERLANCARAN APLIKASI CANNIS GABUNGKAN E-DAGANG 7 DALAM 1 | pada hari Sabtu yang lalu telah berlangsungnya persidangan pelancaran global Aplikasi Cannis di Pusat Konvensyen dan Pameran Setia City (SCCC). Kalau korang nak tahu aplikasi Cannis ini mengabungkan asas harian seperti makanan, minuman, hiburan, pakaian  dan merangsang model perniagaan dan memacu gelombang baru APP. Kira aplikasi yang korang boleh cari apa sahaja dengan mudah.

Cannis yang beribu pejabat di Kuala Lumpur juga mempunyai beberapa pejabat di Taipei, Guangzhou, Hong Kong, Pulau Pinang dan kumpulan pasukan teknikal di Hangzhou telah menjadikan aplikasi ini antara yang berjaya tahun 2018.




Pengerusi Cannis Group adalah Puteri Mahkota Duli Yang Maha Mulia, kekanda Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Al-Haj, yang telah membantu beratus-ratus syarikat terkenal dengan pengalaman latihan korporat yang sangat berpengalaman dan juga Naib Pengerusi, Tan Sri Dato Sri Ong Tee Keat dan Ketua Pegawai Eksekutif ialah Datuk Dr. Azman Chin.

Tan Sri Dato Sri Ong Tee Keat , Naib Pengerusi Cannis Group
" Pertumbuhan pesat pengguna media sosial China, kadar penembusan telah meningkat dengan ketara, dan kebangkitan blokchain telah membatalkan industri semasa dan operasi sosial. Blockchain, kebijaksanaan dan Internet adalah antara tiga teknologi teratas yang China perlu perkukuhkan. Siaran langsung telah memulakan rangkaian sosialnya pada 2016. Skala siaran langsung dalam talian China hampir 58 bilion yuan. Analisa domestik China menjangka industri siaran langsung akan melebihi 100 bilion yuan pada 2018. Hari ini siaran langsung menjadi fenomena sosial, dan produk komersial juga"

Cannis adalah platform merintis perancangan program, teknologi produk, promosi operasi dan visualisasi data. Ia juga mempunyai hampir 100 jurutera profesional dan pasukannya mempunyai keupayaan penyelidikan dan pembangunan yang kuat. Bermula bulan Mac tahun ini, Cannis telah menarik minat syarikat-syarikat teknologi termasuk Internet, permainan dalam talian, peranti mudah alih, dan perkongsian data yang besar untuk menjadi rakan kongsi Google, dan meningkatkan kebolehbacaan APP Cannis, dan keselamatan sistem
Datuk Dr. Azman Chin, Ketua Pegawai Eksekutif Cannis Group
"Cannis adalah platform penyokong peminat dan pengikut pertama di dunia. Pada masa kini tidak perlu memuat turun berbilang aplikasi, selagi anda mempunyai Cannis, anda boleh memenuhi semua keperluan peminat. Cannis APP menggabungkan tujuh fungsi paling popular peranti mudah alih, termasuk siaran langsung dalam talian, e-dagang langsung, permainan dalam talian, video pendek, social media, belanja diskaun dan pembayaran digital. Ia akan mengumpul lebih daripada sepuluh ribu pengguna dalam masa 24 jam dan boleh digunakan di 140 negara di seluruh dunia, terutama di Asia Tenggara "

“you think it, we build it”

Aplikasi Cannis boleh korang install melalui Google Playstore dan bagi pengguna Apple aplikasi Cannis akan muncul tidak lamananti.


Website :  
www.cannis.app

Facebook :  
www.facebook.com/CannisApp

Instagram :  
www.instagram.com/CannisApp

  • Share:

You Might Also Like

18 comments

  1. Okay nanti zaza try install aplikasi cannis ni.. Walaupun tak berapa fhm sgt tapi saja nak explore fungsi2 dia macam mana

    ReplyDelete
  2. Aplikasinya bagus sekali. Di indonesia bisa downdload kah? Kan Abby sering berkunjung ke Malaysia. Heheee..
    Nest deh pokoknya dalam satu aplikasi tapi manfaatnya banyak.

    ReplyDelete
  3. Oh tak pernah tahu tentang aplikasi ni . Nanti ika download di playstorw. Nampak menarik dengan pelbagai fungsi . Excited Ika nk cuba ni.

    ReplyDelete
  4. Bagus apps ni sebenarnya. Bukan je senang nak berkomunikasi dengan orang lain, tapi dalam masa yang sama boleh jana pendapatan dan jimat masa berbelanja

    ReplyDelete
  5. Patutlah ramai yg bercakap pasal aplikasi ni, baguslah boleh himpun macam2 kegunaan dalam 1 aplikasi. Mudah dan jimat masa lagi

    ReplyDelete
  6. Best nye evetything in one apps. Tak payah nak download banyak banyak. Features menarik and awesome too.

    ReplyDelete
  7. Bagusnya app cannis ni. Kalau seller nak lebarkan sayap bisnes memang bagus sangat guna platform ni. Skrg kan semua di hujung jari

    ReplyDelete
  8. apps E-DAGANG 7 DALAM 1 memang best byk benda kita boleh explore kan..tapi apps ni support malaysia x?

    ReplyDelete
  9. Ramai yang cerita pasal apps cannis ni.Boleh dipertimbangkan untuk cuba ni sebab nampak banyak kelebihan pada apps cannis ni.

    ReplyDelete
  10. Tak pernah tahu ada apps macam ni hehehe sekarang dah mudah segala kat hujung jari jer dengan telefon jadi perlu sangat ada peranti yang berkuasa tinggi ni banyak apps nak update hehehehe...

    ReplyDelete
  11. Wow hebat betul kalau dapat cover 7 dalam satu apps. Yang suka shoping online tu rasanya boleh cuba apps ni

    ReplyDelete
  12. Bagus jugak apps ni ya, 7 function dalam satu apps. Nanti sis nak try download jugaklah apps ni

    ReplyDelete
  13. Ramai yang berkongsi cerita tentang applikasi ni. Nampak menarik. Boleh la ambik tahu lebih mendalam lagi ni tentangnya.

    ReplyDelete
  14. Buat duit dalam masa sama dapat bergembira dengan live broadcast, tentu ramai yang nak install apps ni nanti. Saya pun nak buat duit juga ni, bolehla install apps kejap lagi :)

    ReplyDelete
  15. Besar besaran perlancaran produk ni kan, mesti besar modal mereka untuk pemasaran dan mewar warkan pada bakal pengguna. Kalau bagus, mesti ramai yang install

    ReplyDelete
  16. Bagusnya apps cannis nie ! Kemudahan 7 dalam 1. Tak perlu serabut ada banyak2 apps. Guna satu je dh cukup. Boleh jana income pulak tu. kaching kaching ! 😉

    ReplyDelete
  17. nak kena study dulu apps ni macam mana gunanya..macam hantar barang ke, shopping ke apa ke..hehee..nampak bagus sebab satu apps ada macam-macam jenis..takyah install banyak-banyak..berat telefon

    ReplyDelete
  18. Cannis app terbaru utk era 2020,bdk2 muda mesti suka dgn app mom no sbb mcm2 ada

    ReplyDelete