26 August 2019

Beautea By SAFI 4 Seleksi Pencuci Wajah Terbaru Dari 100% Premium Tea

Beautea By SAFI Seleksi Pencuci Wajah Terbaru Dari 100% Premium Tea | Mencuci wajah dengan betul adalah antara langkah penting dalam penjagaan wajah. Tak kira apa jenis pencuci wajah yang penting kandungan bahan yang boleh mencuci tetapi mampu merawat wajah. Apa kata korang cuba Beautea by SAFI yang mengandungi 100% Premium tea.
Beautea By SAFI Seleksi Pencuci Wajah Terbaru Dari 100% Premium Tea
Beautea by SAFI mengeluarkan 4 jenis pencuci wajah dengan fungsi tertentu dan yang penting ia membantu menentang pencemaran, membersihkan pori-pori dari kotoran dan mengawal mengeluaran serum berlebihan. 
Beautea By SAFI Seleksi Pencuci Wajah Terbaru Dari 100% Premium Tea
  • Green Tea & Neem untuk kulit normal hingga kulit berminyak
  • Black Tea & Black Orchid untuk kulit sensitif
  • Apricot Tea untuk scrub muka
  • White Tea & Damask rose untuk kulit kering
Liez terjah ke Watson dan nak cuba 2 jenis pencuci Beautea by SAFI iaitu Green Tea & Neem dan juga Black Tea & Black Orchid. Both pencuci ni memang sesuai dengan keadaan kulit Liez. Jom Liez terangkan setiap satu kelebihan pencuci muka dari Beautea by SAFI. Lagi penting sebab variasi pencuci Beautea by Safi TIDAK mengandungi Paraben, SLS/SLES, Silicon dan bebas Alkohol. Selamat digunakan di setiap peringkat umur.
Beautea By SAFI 4 Seleksi Pencuci Wajah Terbaru Dari 100% Premium Tea

Beautea By SAFI 4 Seleksi Pencuci Wajah Terbaru Dari 100% Premium Tea

Beautea by SAFI Anti Acne Gel Cleanser - Green Tea & Neem
Adalah pencuci wajah jenis gel yang mudah digunakan. Liez dah mencubanya dah sangat suka akan tekstur dan juga baunya yang wangi. Dan selepas menggunakannya kulit rasa bersih dan tidak kering. Actually Beautea by SAFI Anti Acne Gel Cleanser - Green Tea & Neem ni sesuai untuk yang mengalami masalah jerawat dan kulit yang berminyak. 
Beautea By SAFI 4 Seleksi Pencuci Wajah Terbaru Dari 100% Premium Tea







Beautea by SAFI Detox Cream Cleanser - Black Tea & Black Orchid 
Sejenis krim pencuci wajah yang pada Liez tiada bau yang wangi tetapi kuasa membersihkan wajah memang terbaik. Bukan sahaja membersihkan kekotoran tapi ia juga mendetox kulit dan sangat sesuai untuk mempunyai kulit sensitif. Selain itu ia bagus untuk mengatasi dan melindungi kulit dari penuaan. Pencuci ini Liez guna selang 3 hari. Dan boleh nampak dan rasa perbezaan kulit Liez bersih dan lembut.

Beautea By SAFI 4 Seleksi Pencuci Wajah Terbaru Dari 100% Premium Tea
Beautea by SAFI Revitalising Face Scrub - Apricot Tea
Yang ini  sejenis pencuci scrub dari buah apricot. Ia mampu membuang sel kulit mati dengan mudah and membuatkan kulit korang berseri. Tak perlu risau jika kulit kusam kerana ia mampu mengingkirkan kotoran dan menyerlahkan kulit yang bersih dan segar.


Beautea By SAFI Seleksi Pencuci Wajah Terbaru Dari 100% Premium Tea

Beautea by SAFI Hydating Gel Cleanser- White Tea & Damask Rose
ia sejenis pencuci berasakan gel yang lembut. Sangat bagus untuk membersihkan liang yang tersumbat dan menyingkirkan kekotoran. Rumusan dari Teh Putih & Damask Rose yang kaya dengan antioksidan bukan sahaja tahap kelembapan kulit tetapi menghidrat kulit dan membantu mengecilkan pori-pori kulit.

Kalau korang tak ada masa untuk pergi beli di Watson, korang boleh je ke website http://bit.ly/2JTltHO

Untuk keterangan lanjut korang boleh ke: laman web www.safi.com untuk lebih informasi tentang produk ini ATAU

Website

Facebook

Instagram

20 comments:

  1. cantiknya yang kaler pink tu...dulu2 masa sekolah, memang pakai safi ni...

    ReplyDelete
  2. Semestinya LeYa dan purple tak dapat dipisahkan.. Hehe... Tersuka dengan yg color purple laa

    ReplyDelete
  3. Qiss suka produk Safi. Nanti Qiss nak cuba yang rangkaian ni pula. pencuci muka nak habis dah ni

    ReplyDelete
  4. Awa x cuba lg yg ni, nmpk mcm ok... bertambah berseri hakak liez kita =D

    ReplyDelete
  5. Produk baru ke? Wah... Cantik packaging dia. Bolehlah nanti nak suggest ke kakak. Manalah tahu dia berkenan kan?

    ReplyDelete
  6. Memang bagus beautea by safi ni. Membersih dengan elok je muka. Scrub dia best kan? Safi memang terbaik. Banyak dah produk terbaik yang dah dikeluarkan!

    ReplyDelete
  7. Eh. Kenapa Rawlins macam tertarik dengan packaging dia plak nie? Nampak very elegant dan simple.
    Safi dah makin banyak produk dan makin ke hadapan. Syabas!

    ReplyDelete
  8. Antara cleanser dan scrub fav Marsha ni Liezz...wangi dan banyak buih. Serasi dengan kulit. Itu memang Marsha sangat pentingkan. Nanti habis nak g beli lagi buat stok.

    ReplyDelete
  9. Safi ni antara produk halal yang di percayai ramai kan.

    Scrub dia macam best je Liez. 🥰

    Packaging dia colourful

    ReplyDelete
  10. Senang je sekarang. Tak payah walk in dh macam dulu2. Minat je, order online. Thanks to safi ada buat servis mcm ni . Senang abam nak repeat order produk safi ni lagi

    ReplyDelete
  11. Yaya suka produk Safi. Diyakini suci dan halal pula tu. Beautea ni belum cuba. Tapi packaging memang menarik perhatian. Kena cuba ni.

    ReplyDelete
  12. Pertama sekali terpaut pada design dan rekaan produk ni. Nampak cantik dan fresh. Bolehlah try lepas ni. Mana tau boleh cantik jugak. Haha

    ReplyDelete
  13. ramai betul bagi komen positif mengenai rangakain produk penjagaan muka terbaru safi nie ya. selalu nampak kat drug store. comel2 suka tengok packaging dia. warna warni emriah !

    ReplyDelete
  14. Safi sekarang memang dah banyak upgarde. Dari produk rangkaian penjagaan muka sampailah rambut. Nampak banyak iklan pencuci muka baru ni. Baru2 ni pergi watson ada juga nampak tapi nak tunggu pencuci yang sedia habis dulu baru try. Hehe. Nampak bagus.

    ReplyDelete
  15. Banyak dh produk safi ya. Sis belum lagi cuba yg ni..tgok ramai dh cuba dn kata bagus..nanti bolehlah sis cuba gak

    ReplyDelete
  16. Haritu sejk p guardian sale, staff suh pakai prpduk safi, terus jatuh cinta semula.. Dulu remaja je pakai, lepas tu stop.. Sekrg pakai balik safi ni. Safi beautea pun ade pakai.. Nad suka scrub dia..

    ReplyDelete
  17. sekali sebulan mek ada buat facial guna beautea ni. bersih muka. keberkesanannya memang nampak pada kulit wajah.

    ReplyDelete
  18. ramai yg bagi feedback positif lepas guna produk ni..nanti nak cuba cari dan guna jugakla..suka dengan brand ni..sebab trusted dan halal

    ReplyDelete
  19. Wah safi dah ada produk baru! Cantik packaging die. Boleh try ni. huhuhu

    ReplyDelete
  20. Keep seeing this face cleanser! Looks like it's really a good product, and so many type for different skin type.

    ReplyDelete