Friday, May 8, 2020

Jom Shopping Raya Sempena MyRaya PG MALL


Jom Shopping Raya Sempena MyRaya PG MALL | Salam Ramadhan guys!! Pejam celik dah masuk dua minggu kita berpuasa dibulan Ramadhan ini. Kini tiba waktunya untuk korang mula membeli belah untuk persiapan raya kan? Ditambah lagi kita masih lagi dalam Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) akibat Covid-19 jadi jangan pening kepala nak keluar pergi ke mall untuk membeli keperluan raya ye.  Apa yang Liez nak share ialah korang boleh membeli belah untuk hari raya ini di satu platform atas talian yang sedang popular sekarang iaitu di PG Mall.
Jom Shopping Raya Sempena MyRaya PG MALL 
Jom Shopping Raya Sempena MyRaya PG MALL

PG Mall adalah satu platform E-commerce No.1 Malaysia yang mula bertapak pada tahun 2017 dan merupakan satu-satunya platform E-commerce Malaysia yang kian popular. PG Mall juga tersenarai sebagai salah satu dari 3 E-commerce yang kerap dilawati oleh iPriceinsight.  PG Mall menawarkan pelbagai keperluan dari perhiasan rumah, keperluan barangan dapur, pakaian bayi dan kanak-kanak, pakaian dewasa lelaki dan wanita dan banyak lagi. Kiranya korang boleh dapatkan semua barangan dari A ke Z semuanya di www.pgmall.my

Jom Shopping Raya Sempena MyRaya PG MALL 
Sempena Syawal yang bakal tiba tidak lama lagi, korang boleh dapatkan semua barangan keperluan hari raya di PG Mall dengan pelbagai tawaran menarik dan hebat khas untuk korang. Korang tidak boleh lepaskan peluang ini kerana PG Mall menawarkan pelbagai tawaran menarik untuk korang rebut.

Untuk pelanggan baru PG Mall, korang berpeluang untuk mendapat potongan harga RM15 keatas pembelian minimum sebanyak RM40 yang serius berbaloi dan menguntungkan. Atau potongan 15% untuk pembelian sebanyak RM250. Voucher penembusan boleh dimuat turun dia website PG Mall tertakluk kepada first come first serve basis. Ia juga tertakluk kepada terma dan syarat.

Jom Shopping Raya Sempena MyRaya PG MALL 
Selain itu, PG Mall juga telah berkerjsama dengan rakan perniagaan yang juga menawarkan beberapa tawaran istimewa khas buat pelanggan PG Mall. Salah satunya ialah dari Maybank yang menawarkan kepada pengguna Maybank QRPay dimana potongan harga 20% sehingga RM20 dengan pembelian minimum RM30 untuk sekali pengguna pada bulan Mei dan Jun bermula pada 4 Mei hingga 26 June 2020.

Jom Shopping Raya Sempena MyRaya PG MALL 
Bagi pengguna Touch ’n Go ewallet pula, pulangan tunai e-voucher sehingga RM40 setiap bulan ditawarkan. Ini tertakluk ke pada 1 pulangan tunai setiap minggu keatas pembelian minimum RM10. Promosi ini berlangsung sehingga 28 Jun 2020. 


Jom Shopping Raya Sempena MyRaya PG MALL 
Istimewa untuk pengguna Celcom, potongan sebanyak 20% atau sehingga RM20 untuk seorang pengguna diberikan kepada 500 transaksi yang pertama setiap bulan sehingga bulan 32 Julai 2020.
Jom Shopping Raya Sempena MyRaya PG MALL 
Untuk pengguna Air Asia Big Loyalty pula, korang juga mendapat keistimewaan dimana 2x BIG points ditawarkan bila korang membeli-belah di PGMall dan BIG points juga boleh dibelanjakan ketika membeli-belah di PG Mall. Promosi ini sah sehingga 31 Mei 2020.

Jangan lepaskan peluang berjimat sempena hari raya ini dengan membeli-belah di PG Mall sekarang dan nikmati keistimewaan selagi promosi berlangsung. Untuk mendapat lebih maklumat dan info, boleh layari www.pgmall.my

#PGMall #onlineshopping #shopping #ecommerceplatform #Raya #RayaCampaign #PGMallSeller #PGMallMerchant 


23 comments:

  1. Mcm2 platform ada skrg ni nk shopping kan. Sume dihujung jari. Standby duit je la. Byk juga benefit yg kita dpt erk klau guna Pg Mall ni

    ReplyDelete
  2. Belum pernah guna lagi PG Mall ni. Nanti nak tengok lah..PKP ni banyak beli online.

    ReplyDelete
  3. Penjimatan berganda namanya ni liez. Berbaloi betul.

    ReplyDelete
  4. Nak shopping gak lah, leh jimat dan dapat cash back

    ReplyDelete
  5. wah bestnya shopping di PG Mall ada promosi sempena hari raya. Dah lah diakaun lepas tu dapat cash back pulak. Terlajak untung

    ReplyDelete
  6. Menariknya shopping raya kat sini.. Nanti nak terjah masuk

    ReplyDelete
  7. Skrang ni memang tengah usha nak beli apa lgi ntk complete hari raya. Hehe. Even dalam rumah pon nak bergaya jgk

    ReplyDelete
  8. menarik
    jom terjah shopping dkt PG Mall

    ReplyDelete
  9. musim PKP ni mmg rmi yg shopping online..cuma kena sbr tgu parcel sbb byk sgt org shopping online kn..mcm2 diskaun tu

    ReplyDelete
  10. Ada terbaca sebelum ni tentang PG Mall. Banyak betul discount ya .. aisshhh tetiba rasa teruja nak jengah. Sure ada item yang akan masuk bakul gak ni kang .. hehehe

    ReplyDelete
  11. Banyaknya pilihan platform untuk kita bershopping. PG Mall ni salah satu. Tak pernah lagi shopping kat sini. Boleh la nak jenguk kejap lagi.

    ReplyDelete
  12. Wow... menarik juga tawaran dari PG Mall ni. Nanti ada masa boleh la Sis jenguk kejap..mana tahu ada yang bekenan.

    ReplyDelete
  13. meriah betul raya kali ni. shopping platforms semua murah2. over bajet dah haha

    ReplyDelete
  14. Baru tau pasal PG Mall ni, lama juga dia bertapak. Alhamdulillah now banyak platform mcm ni, senang nak shopping. Boleh terjah ni hehehe

    ReplyDelete
  15. Enjoy your raya shopping with PG Mall. Thank you for sharing this information. Saya plan x nak shopping apa2 untuk raya tahun Ini. Nak berjimat.

    ReplyDelete
  16. Pelbagai platform online dah ada sekarang kan... insyaAllah tetap meriah raya tahun ni walaupun dalam keadaan berPKPB... saya dah view PG Mall's portal... memang menarik, tertarik, da boom gitu... harga pun terbaikkkk...

    ReplyDelete
  17. Best juga PG Mall ni. Nad dah pergi ek website dia.. Memang semua harga murah juga. Banyak kepelruan dan ganjaran kita dapat. Lepas ni usha PG mall jela.. Hehe

    ReplyDelete
  18. Hehehe Sis dah soping awal-awal masa kempen raya lagi, memang murah dan banyak pilihan...

    ReplyDelete
  19. tak pernah cuba lagi, tapi baguslah ada banyak pilihan platform online shopping skrg ni

    ReplyDelete
  20. Kita dah cek banyaknya barangan yang boleh dibeli.. siap dapat points lagi kalau berbelanja kat sini heee.. ;) nanti lah nak check out hee lagi sekali

    ReplyDelete