Wednesday, January 11, 2023

Wordless Wednessday : Hobi Baru Crochet


Wordless Wednessday : Hobi Baru Crochet | Datang minat nak mengait atau Crochet masa PKP tempoh hari. Dan alhamdulillah dapat tempahan dari kawan-kawan dan saudara.


Crochet Semiround bag


Crochet Sling bag


Inspired Prada Raffia Tropico Bag (Neelofa)


Crochet Tote bag


Crochet Tulip Bouquet


Inspired Prada Raffia Totebag

Inspired Prada Raffia Totebag

Actually ada lagi tapi tak jumpa gambar-gambar bag lain. Sekarang layan buat crochet flower bouquet.. Kalau nak usha lagi boleh ke Instagram @allcrochetbyme. Kalau ada yang berkenan dihati, boleh roger Liez.. Even ada pattern yang korang nak, boleh share dengan Liez


4 comments:

  1. Replies
    1. Boleh la.. sbb minat jenis² art.. lgpun ada geng mak Liez master mengait hehehhe

      Delete
  2. seronoknya..boleh buat tambah pendapatan sampingan kan...

    ReplyDelete
  3. Serba boleh Liez.. Bukan senang buat beg kait macam tu.. Mungkin Liez boleh kembangkan hobi menjadi side income..

    ReplyDelete