17 January 2012

No idea at all....

12:09 PM 0
Aduhhh !!! Ape entry nak masukkan dalam nie erk??
Banyak benda nak cerita tapi xtahu start dari mana..

Hope ader kerajinan nak publish lepas nie...
Ader cite pasal bawak my dearie to A'Famosa and join our teambuilding.
3rd years bercuti ke Cameron Highlands during Christmas with geng donut 
and 1st time with my colleagues.
Ada lagi, menyibukkan diri ketika orang ramai celebrate New Year at Pavillion hanya
untuk tengok movie, bollehhh ??? hihihi sungguh havoc and funny.. will story later.

My achievement for sales year 2011 lagi..alhamdulillah syukur 
atas kerja keras yang sangat stress.
and last month dapat rasa hasilnya..even tak seberapa tapi sangat puas hati..

And satu lagi yang memang best, me really layan my lil cousin
Isyraf Aryan.. He's so adorable and cute sangat..
And i got so many pictures of him. And i like it so much..
 Even my dearie layan sangat tengok dia.
COMEL KANNNN...???? Giler geram tengok pipi dia...

So, dah time untuk my dearie guna laptop nie..
So c u soon...

10 January 2012

Apa ada dengan... HATI JIWA dan PERASAAN INI.....

10:00 PM 1
Sudah masuk hari ke 10, tahun 2012.. Cepat betul masa berlalu.
Maka tahun nie akan meningkat lah usia ku.. Bakal berusia 30 tahun.
Terasa cepat benar masa berlalu.

Tidak penah aku menanam azam bila datangnya tahun baru.
 Melainkan berdoa pada Allah semoga
aku menjadi HambaNYA yang soleh.
Itulah azam ku selamanya dan insyallah aku akan mengejarnya.

Hari ini sudah 1 tahun 3 Bulan & 2 hari usia perkahwinan ku. 
Sangat bahagia hidupku bersama suami ku yang tercinta. 
Tidak lupa keluarga dan kawan-kawan yang sangat membahagiakan..

Apa yang aku dan suami idamkan adalah cahaya mata yang akan menyerikan
 lagi kehidupan kami.
Tapi bukan rezeki kami lagi. Tapi doa ku agar tahun ini akan hadirnya 
mutiara hati impian kami.

Tapi semua itu adalah ketentuan dari Illahi, aku menerima segalanya dengan hati terbuka.
Semoga impian kami termakbul tahun ini. AMIN


01 January 2012

WELCOME 2012

9:40 PM 0
ASSALAMUALAIKUM,

SELAMAT TAHUN BARU BUAT SEMUA KAWAN2


SEMOGA TAHUN 2012 MEMBERI SEJUTA KEBAHAGIAAN DAN DIBERKATI ALLAH SWT

NOTE:
Buat suami ku tercinta, semoga kasih sayang kita akan terus mekar dan berkekalan hingga ke akhir hayat.