Kempen ‘Wang bersama Shopee’ Tawar ‘Fortune Ang Pao’ Hadiah Lebih RM1 Juta Sempena Tahun Baharu Cina


Tidak lama lagi Tahun Baru Cina akan tiba bulan Februari nanti. Maka ramai yang akan mula membeli belah untuk keperluan perayaan akan datang. Kali ini Shopee, platform e-Dagang terkemuka di Asia Tenggara dan Taiwan mengumumkan Kempen ‘Wang bersama Shopee’ sempena Tahun Baharu Cina ini dengan tawaran hadiah berjumlah lebih daripada RM1 juta untuk pelanggan setianya. Bonanza membeli-belah ini akan berlangsung selama 6 minggu ini akan bermula dari 15 Januari dan berakhir pada 25 Februari.

Shopee juga memperkenalkan permainan ‘Fortune Ang Pao’ yang menawarkan pelbagai hadiah berjumlah lebih RM1 juta bermula 15 Januari hingga 23 Februari, dimana pengguna boleh bermain permainan ini untuk memenangi Shopee Coins, baucar dan lebih 20,000 unit Tiket Emas (Golden Tickets) setiap hari. Setiap Tiket Emas merupakan cabutan bertuah kepada pengguna untuk memenangi hadiah termasuk jongkong emas bernilai lebih RM500 setiap satu, hadiah mingguan berbentuk wang tunai berjumlah RM1,500 dan hadiah utama berbentuk wang tunai berjumlah RM8,888. Hadiah lain termasuk bank kuasa, aksesori komputer, perkakas rumah dan banyak lagi.Pada yang setia dan pasti tahu mengenai Jualan Kilat Shopee yang dijadualkan 5 kali sehari dengan pelbagai hadiah tambahan menerusi permainan secara langsung di Facebook Rasmi Shopee. Ok yang ini memang Liez suka sebab harga yang ditawarkan sangat murah, cuma siapa cepat dia dapat. Dengar kata korang juga boleh berpeluang memenangi Kotak Kemakmuran Shopee (Shopee Prosperity Boxes); 88,888 unit Shopee Coins dan percutian untuk dua orang ke Disneyland Hong Kong dengan hanya mendaftarkan diri di acara Facebook ‘Wang bersama Shopee sempena Tahun Baharu Cina 2018’ (Wang With Shopee this CNY 2018).Semakin ramai pengguna yang mendaftarkan diri, semakin banyak hadiah terkunci boleh dimenangi termasuklah hadiah percutian ke destinasi misteri bernilai RM10,000 apabila pendaftaran mencapai bilangan 18,888 orang.

Pengarah Urusan Serantau Shopee - Ian Ho
“Perayaan Tahun Baharu Cina merupakan antara sambutan terbesar di sebuah negara berbilang kaum seperti Malaysia. Sempena sambutan ini, Shopee menawarkan pelbagai pilihan produk dari kategori Kesihatan & Kecantikan, Perhiasan & Perkakas Rumah, Fesyen, Barang Runcit; Permainan, Kanak-kanak & Bayi, Telefon Bimbit & Gajet serta banyak lagi untuk memenuhi keperluan setiap isi rumah. Dengan tawaran hebat tersebut, kami melancarkan Kempen ‘Wang bersama Shopee’ yang akan menambahkan keriangan pada musim perayaan ini,” 

Tahun Baharu Cina kali ini, Shopee berusahasama dengan lebih 60 jenama terkemuka daripada Shopee Mall termasuk PETRONAS, Reckitt Benckiser, L’Oreal, OPPO, Super, Watsons, Nestle, Unilever, Tommee Tippee, Deerma, Photobook, dan Xixili dalam promosi harga rendah lebih 90%.

Selain itu,membantu lebih banyak usahawan dan syarikat meluaskan rangkaian mereka menerusi e-Dagang, Shopee turut menjalinkan usahasama dengan perunding feng shui bertaraf selebriti, YBhg. Dato’ Joey Yap untuk melancarkan Kedai Rasmi beliau. Usahasama ini merupakan yang pertama terjalin antara seorang perunding feng shui dengan platform e-Dagang di rantau ini. 

YBhg. Dato’ Joey Yap. 
"Kami berbangga dapat melancarkan Kedai Rasmi kami di Shopee pada Tahun Baharu Cina ini. Bagi meraikan usahasama ini, kami menawarkan tiket percuma ke acara ‘Feng Shui & Astrology 2018 Live in Kuala Lumpur’ untuk 80 pelanggan pertama yang membuat pembelian minima RM30 dari kedai dalam talian kami,” kataAcara tersebut akan dianjurkan pada 27 Januari 2018 (sesi Bahasa Kantonis) di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur. Peminat bidang metafizik Cina boleh membeli buku terbitan terbaharu dan barangan eksklusif beliau berharga antara RM23 dan RM116 dari capaian <https://shopee.com.my/joeyyapstore>.

Untuk maklumat lanjut tentang ‘Wang bersama Shopee’, 
layari: https://shopee.com.my/m/wangwithshopee

Untuk mendaftarkan diri ke acara Facebook 
‘Wang bersama Shopee sempena Tahun Baharu Cina 2018’, 
layari: https://www.facebook.com/events/321714045010187/

Pastikan korang sentiasa meneroka aplikasi Shopee untuk mendapatkan harga murah dan jaminan barangan tulen Shopee Mall
#WangWithShopee

Post a Comment

2 Comments