Lazada Malaysia Rakan Niaga eCommerce Pertama Untuk S-26® Organic PROGRESS®

By mrsliez - 10:59 PM

Lazada Malaysia Rakan Niaga eCommerce Pertama Untuk S-26® Organic PROGRESS® | Pada 5 Julai yang lalu, Liez telah dijemput untuk menghadiri majlis di mana Lazada Malaysia dan Wyeth Nutrion telah mengumumkan kerjasama untuk penjualan online eksklusif S-26® Organic PROGRESS® yang merupakan susu organic yang juga rakan niaga eCommerce pertama. Ini juga sejajar dengan kempen Lazada Malaysia's annual mid-year Big Baby fair yang akan bermula 12 hingga 16 Julai ini secara eksklusif di LazMall.

Lazada Malaysia Rakan Niaga eCommerce Pertama Untuk S-26® Organic PROGRESS®
Leo Chow, Chief Executive Office of Lazada Malaysia
"Lazada komited untuk keselamatan, kualiti dan pelbagai jenis produk untuk setiap keperluan kanak-kanak. Kami bekerjasama dengan syarikat secara langsung untuk melindungi pelanggan melalui program Jaminan Formula Susu kami. Ini melibatkan jaminan produk yang sahih dan menyimpan produk-produk ini di bawah keadaan yang terjamin, dipantau di kemudahan kami untuk memberi keyakinan kepada. Kami dengan senang hati bekerjasama dengan jenama terkenal Wyeth Nutrisi sebagai pilihan platform eCommerce, dan ini mencerminkan kedudukan Lazada di pasaran sebagai destinasi gaya hidup yang dipercayai "

Wyeth Nutrition adalah jenama syarikat pemakanan kanak-kanak utama pertama yang menawarkan susu organik dalam Malaysia, yang boleh didapati secara eksklusif dalam talian secara eksklusif * di LazMall. S-26® Organic PROGRESS® dibuat menggunakan bahan tenusu dari 100% susu organik yang diimport, yang dirumuskan oleh Wyeth Nutrition, sebuah syarikat yang mempunyai lebih dari 100 tahun kepakaran dalam sains pemakanan. Ia mengandungi 11 nutrien utama termasuk DHA, AA, Oligofruktosa dan organik yang disahkan NASAA dengan meterai IFOAM. Susu yang digunakan berasal dari Ladang organik di Eropah & New Zealand, dari lembu tenusu yang diberi makanan organik yang diperakui.
Lazada Malaysia Rakan Niaga eCommerce Pertama Untuk S-26® Organic PROGRESS®
Kenny Wong, Business Executive Officer of Wyeth Nutrition
"Sebagai jenama syarikat pemakanan kanak-kanak yang pertama yang menawarkan susu organik yang tumbuh di Malaysia, Wyeth Nutrition berharap dapat mengembangkan lagi rangkaian susu organik selaras dengan trend semasa. S-26® Organic PROGRESS® dibuat dengan bahan tenusu ** dari 100% susu organik, yang berasal dari Eropah dan New Zealand. S-26® Organic PROGRESS® yang memaparkan Nutrilearn SystemTM mengandungi campuran nutrien yang dirumuskan secara saintifik yang menyediakan pemakanan yang sesuai untuk menyokong pelbagai dimensi pembangunan yang menyokong pembelajaran kanak-kanak. Sebagai jenama yang mematuhi piawaian tertinggi, perkongsian ini dengan Lazada membantu menyediakan ibu negara di seluruh negara dengan akses kepada produk susu organik kami di mana sahaja mereka berada."

Pelancaran S-26® Organic PROGRESS® di LazMall menjelang pameran tahunan Bayi Besar Lazada pertengahan tahun yang akan berlangsung dari 12 - 16 Julai 2019. Pembeli boleh penjimatan yang besar sehingga 80%, tawaran hanya RM 1 dan lebih daripada baucar berjumlah RM80,000 untuk produk seperti lampin, susu, kereta bayi, aksesori makan kanak-kanak dan banyak lagi
            
Lazada Malaysia Rakan Niaga eCommerce Pertama Untuk S-26® Organic PROGRESS®
Jimat bila membeli S-26® Organic PROGRESS® pada 4 Julai 2019
- potongan 50% dengan pembelian S-26® Organic PROGRESS®. Terhad 2 tin setiap pelanggan. Selagi stok masih ada.
- Beli 1 tin S-26® Organic PROGRESS® dan dapat PERCUMA ubat gigi Buds™ children’s. Selagi stok masih ada.
Lazada Malaysia Rakan Niaga eCommerce Pertama Untuk S-26® Organic PROGRESS®
Melalui Program Jaminan Formula Lazada Susu, para pelanggan dapat yakin tentang:
Keandalan Jenama - Semua produk formula susu yang dilindungi di bawah Jaminan Formula Lazada Susu dapat dikesan kembali kepada pengilangnya dengan keboleh percayaan 100%.
Kesegaran Produk - Semua produk formula susu yang dilindungi di bawah Jaminan Formula Lazada Susu mempunyai jangka habis tempoh enam bulan sekurang-kurangnya.
Pengendalian - Semua produk formula susu yang dilindungi di bawah Jaminan Formula
Lazada Susu disimpan dan ditangani mengikut piawaian yang ketat. Produk yang dijamin
dihantar kepada pelanggan seperti yang diiklankan.

Untuk keteranganlebih lanjut, silalayari S-26 GOLD® PROGRESS® Flagship Store di Lazada Malaysia.

  • Share:

You Might Also Like

21 comments

  1. Sekarang semua mudah je kan. Beli secara online je

    ReplyDelete
  2. Makin banyak barang keperluan seawal kanak2 dekat lazada. Mudah utk parents yang bekerja.

    ReplyDelete
  3. Mudahlah para ibubapa yang berkerjaya membeli keperluan anak-anak mereka selepas ini. Terima kasih berkongsi satu produk yang baharu

    ReplyDelete
  4. Aida beli susu anak d LAZADA tau. Lebih murah. And expiry date pon lama lagi. Dpt plak free delivery. Terbaik LAZADA. Perlu lebih byk produk gini terutama utk anak2.

    ReplyDelete
  5. Senang macam-macam boleh beli di Lazada. Terima kasih share info ni. pasti ada pengguna s-26 juga nak tau beli kat mana

    ReplyDelete
  6. wah macam-macam ada dalam lazada sekrang. sekarang orang dah berubah suka beli barang online je senang tunggu parcel sampai depan pintu. silap hari bulan harga dalam lazada lagi murah dari kat hypermarket. betul tak

    ReplyDelete
  7. Terbaik la... S26 pun skrg dah boleh dapat online di Lazada. Memudahkan dan menyenangkan ibu bapa..

    ReplyDelete
  8. Sekarang ni memang mudah nak shopping sebab dah ada dalam website shopping online kan. Bagus la Wyeth Nutrition juga mengambil langkah yang sama. Sekurang-kurangnya kalau para ibu busy, shopping aje secara online. Tekan-tekan, tup tup esok sampai.. hehe

    ReplyDelete
  9. Wah sekarang S26 dah ada yang organik. Mesti ramai yang memilih organik sebab ia lebih berkualiti. Nanti nak bgtau adik lah sebab anak dia minum S26 juga.

    ReplyDelete
  10. Wow.. terbaik la jual dekat lazada. Senang para ibu nak shopping s26 nanti

    ReplyDelete
  11. tahniah Lazada, makin maju dan paling penting memudahkan ramai ibu2 nak beli susu anak lepas ni. brand ni bagus kan, ramai kenalan guna susu ni

    ReplyDelete
  12. Jenama Susu sekarang lebih mudah dan juga lebih meluas kalau dijual dalam platform online memang semua buat macam tu bagus lah kena ada kesedaran macam ni untuk peniaga kat Malaysia....

    ReplyDelete
  13. Untunglah golongan ibu-ibu lepasni. Beli susu anak dekat Lazada pun dah trusted kan. Susu budak ni mahal, kalau beli secara e-commerce kadang ada discount, dapatlah murah sikit. Brand S26 ni pula memang famous.

    ReplyDelete
  14. Time mengandung 2017, nur minum juga susu s26 ni. Lepas ni boleh la beli kt Lazada :)

    ReplyDelete
  15. Way Tahniah s26. Dah masuk platform lazada. Memudahkan kita untuk membuat pembelian produk ni. Lebih jimat dr segi masa dan tenaga juga

    ReplyDelete
  16. hanya di hujung jari...tapi sila ada $$ dalam akaun..hehee

    ReplyDelete
  17. Wahhh... dah macam-macam dah Lazada jual. Harap dah ada legit mall macam ni kurang la fake seller dekat Lazada.

    ReplyDelete
  18. Zaman sekarang ni, nak apa2 tak yah dah kuar rumah..main klik2 je barang dah sampai depan rumah. Beruntung org zaman skrg ni. Sis je lom mahir bab2 beli online ni..hehehe

    ReplyDelete
  19. makin mudah yer nak dapatkan produk di Lazada walaupun produk yang berkualiti tinggi ...asalkan mendatangkan faedah kepada 2 pihak apa salahnya ...good job lazada

    ReplyDelete
  20. nice job, lazada pun patut dah masukkan any official store macam shopee. even kadang2 nama shopee tu jatuh sebab kes semua nak murah. tapi diaorang tetap masukkan nama2 gah dalam tu contohnya tesco, and official brand. banyaklah!

    ReplyDelete
  21. Lazada pun sekarang dah ambil langkah maju setapak ke hadapan lagi. Sampaikan susu keperluan anK anak pun dah ada. Good job sangat. Bagi ibu kaki shopping online mmng mudah la.

    ReplyDelete