23 October 2019

DIY Meja Solekan Unik Untuk Ruang Bilik Tidur Kecil

DIY Meja Solekan Unik Untuk Ruang Bilik Tidur Kecil | Kalau dah namanya perempuan, mesti perlukan meja solekan untuk bersiap. Even Liez juga nak ada meja solekan walaupun bukan seorang yang suka bersolek. Tapi kalau rumah dengan ruang bilik tidur kecil, memang agak sukar nak adakan ruang untuk meja solekan yang diingin. Jom Liez sharekan beberapa contoh meja solekan yang sesuai untuk ruang bilik tidur terhad.

DIY Meja Solekan Unik Untuk Ruang Bilik Tidur Kecil 

Picture: Pinterest

Picture: Pinterest

Picture: Pinterest

Picture: Pinterest
Picture: Pinterest

Picture: Pinterest

Picture: Pinterest


Picture: Pinterest

Picture: Pinterest 

8 comments:

  1. comei2..leh cari idea wat utk bilik anak dara nanti ni. tq for sharing!

    ReplyDelete
  2. gambar ke 6 tu sesuai utk jadi meja belajar anak-anak jugak i think..senang nak simpan pencils and books kat dalam tu

    ReplyDelete
  3. banyak idea kreatif yg cantik. nice sharing :)

    ReplyDelete
  4. simple je kan design. tapi sangat comey dan kemas selesa ^_^

    ReplyDelete
  5. banyak jugak yang cantik. First time tengok meja solek guna tangga tu

    ReplyDelete
  6. Menarik. Suka konsep minimalist macam ni. Memang sesuai untuk ruang yang tak berapa nak besar :)

    ReplyDelete